17.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Το… έκανε και ο Κόροιβος (pics)

Στην περιβαλλοντική δράση «Let’s do it Greece», που διοργανώθηκε για ακόμα μία χρονιά στο Νομό Ηλείας, συμμετείχε και ο Κόροιβος.

Αντιπροσωπία του ηλειακού συγκροτήματος συμμετείχε στη δράση που διοργάνωσαν την Κυριακή (29/04) ο Δήμος Ήλιδας και το Σώμα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Περιφερειακού Τμήματος Αμαλιάδας με τη συμμετοχή του Συλλόγου Αιμοδοτών και Δωρητών Κυττάρων Αίματος «Δίνω Ζωή», του Σωματείου Παραπληγικών, Κινητικά Αναπήρων Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, του σωματείου «Παπαχριστοπούλειος Βιβιοθλήκη Αμαλιάδας», τους «Φίλους Ποδηλάτου Ήλιδας», του κοινωφελούς σωματείου «Πύρρων ο Ηλείος», του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας και του 1ου, του 2ου και του 5ου Δημοτικού Σχολείου Αμαλιάδας.

«Σταθμοί» της δράσης, φέτος, ήταν δύο συμβολικά σημεία της περιοχής, ο παλαιός σταθμός του ΟΣΕ Αμαλιάδας και η παραλία της Κουρούτας. Το «Let’s do it Greece» έχει ως στόχο την προώθηση της αξίας του εθελοντισμού και της προσφοράς, παράλληλα με τις συντονισμένες παρεμβάσεις καθαρισμού και καλλωπισμού σε διάφορες περιοχές της χώρας, και τέσσερις παίκτες του Κόροιβου συμμετείχαν με χαρά, μαζί με το Χάρη Παρασκευόπουλο.

Η ανακοίνωση: «Στην πανελλαδική περιβαλλοντική δράση «Let’s do it Greece», που συνδιοργανώθηκε από το Δήμο Ήλιδας και το Σώμα Σαμαρειτών Ερυθρού Σταύρου Αμαλιάδας, έλαβε μέρος σήμερα (29/04) η ομάδα μας, ενισχύοντας και υποστηρίζοντας τη σπουδαιότητα του εθελοντισμού, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «One For All». Εκπροσωπώντας το αγωνιστικό τμήμα, στη δράση συμμετείχαν οι αθλητές μας, Γιάννης Σαχπατζίδης, Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης, Διονύσης Σκουλίδας και Αλέξης Κάτζος, συνοδευόμενοι από τον Εκτελεστικό Διευθυντή της ΚΑΕ Κόροιβος, Χάρη Παρασκευόπουλο. #koroivos #csr #OneForAll #letsdoitgreece».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ