16.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Τουπάν: «Σπουδαία εμπειρία ο Ολυμπιακός»

Ο Άξελ Τουπάν χαρακτήρισε θετική την εμπειρία του στον Ολυμπιακό και τη χώρα μας, αλλά παραδέχθηκε πως αγωνιστικά συνδυάστηκε με σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του.

Ο 26άχρονος γκαρντ/φόργουορντ αποχώρησε από τους «ερυθρολεύκους» στις αρχές του μήνα, αλλά το τυπικό σκέλος της λύσης της συνεργασίας των δύο πλευρών θα γίνει μέσω της νομική οδού. Μιλώντας στη γαλλική ιστοσελίδα dna.fr, από το Στρασβούργο όπου βρίσκεται, δεν θέλησε να αναφερθεί στο τι ακριβώς έγινε, εξήγησε όμως πόσο καλά πέρασε στους Πειραιώτες.

Όπως τόνισε: «Για την ώρα δεν μπορώ να πω πολλά. Παρά την κατάληξη της ιστορίας πέρασα πολύ καλά εκεί. Είχα υψηλού επιπέδου προπονητές, δούλεψα με σπουδαίους παίκτες, ανθρώπους με τους οποίους δέθηκα, ακόμα και σε διάστημα ενός χρόνου. Μοιραστήκαμε καλές στιγμές, παρότι αγωνιστικά η χρονιά δεν ήταν αυτή που περιμέναμε. Συνολικά, δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τους στόχους μας. Ωστόσο, έπαιξα για έναν ιστορικό σύλλογο, για μια θρυλική ομάδα, μία από τις καλύτερες της Ευρώπης, με σπουδαίους παίκτες όπως ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης. Οπότε, ακόμα και έτσι είναι μια σπουδαία εμπειρία, πολύ θετική».

Αναφέρθηκε και στην προσωπική απόδοσή του, με την ερυθρόλευκη φανέλα, συμπληρώνοντας: «Σε ατομικό επίπεδο είχα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μου, αλλά κατάφερα να πραγματοποιήσω κάποια καλά ματς και αυτό προμηνύει θετικά πράγματα για το μέλλον». Ρωτήθηκε και για τη ζωή του στην Αθήνα, επισημαίνοντας: «Ήταν φανταστικά. Καλά εστιατόρια, καλός καιρός, η θάλασσα και τα νησιά ήταν πολύ κοντά. Ζούσα νότια, μία ανάσα από τη θάλασσα, δεν είχα κανένα παράπονο. Δεν ξέρω εάν υπάρχει κάπου καλύτερα στην Ευρώπη».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ