15.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Τον σκότωσε γιατί τον αγαπούσε…

Η σχέση του Ντίνου Καλαμπάκου με τον Ανδρέα Πετρόπουλο εξελίσσεται σε καρμική, με τον 26χρονο γκαρντ να αποτελεί τον παίκτη που σταμάτησε το σπουδαίο ρεκόρ των 16 συνεχόμενων νικών του Χαρίλαου Τρικούπη, επίδοση που έβαλε την ομάδα του Μεσολογγίου στο βιβλίο της ιστορίας της Α2, ως την δεύτερη καλύτερη επίδοση σε ξεκίνημα πρωταθλήματος.

Ο Ανδρέας Πετρόπουλος με τρίποντο στο φινάλε χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό με 72-71 στο βοηθητικό του ΣΕΦ, με την σχέση των δυο να ξεκινάει από το καλοκαίρι του 2013. Ο Ντίνος Καλαμπάκος έχοντας μόλις αναλάβει το Παγκράτι ήθελε να δημιουργήσει μια νεανική ομάδα, χωρίς μεγάλο μπάτζετ, και έτσι απέκτησε ως δανεικό από τον Πανιώνιο τον 20χρονο τότε αθλητή.

Ουσιαστικά ήταν αυτός που τον ανέδειξε, με τον Ανδρέα Πετρόπουλο σε 20 αγώνες να έχει 4,7 πόντους και 1,5 ριμπάουντ στην πρώτη του σεζόν στην Α2, με αποτέλεσμα την ερχόμενη σεζόν, ο διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες να επιστρέψει στην Basket League και τον Πανιώνιο. Από εκεί και πέρα, οι δυο πλευρές έφτασαν πολύ κοντά σε νέα συνεργασία τόσο πέρυσι όσο και φέτος, χωρίς ωστόσο να γίνει πράξη.

Μάλιστα, το καλοκαίρι που μας άφησε οι δυο πλευρές είχαν συμφωνήσει μέχρι που εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός και άλλαξε τα δεδομένα. Πλέον, αν υπάρξει και δεύτερη απόπειρα, δεν αποκλείεται η επανασύνδεση να γίνει πράξη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ