16 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Τι Τζέι Λιφ: Ακούστηκε για Μακάμπι, υπέγραψε στους Καβαλίερς (vid)

Ο Τι Τζει Λιφ παρότι επιλέχθηκε το 2017 ψηλά στο draft από τους Iντιάνα Πέισερς (Νο.18) δεν έχει καταφέρει να βρει τον χρόνο και τον χώρο που θα επιθυμούσε και ύστερα από τέσσερις σεζόν φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του στους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Ο Ισραηλινός παίκτης και απόφοιτος του περίφημου κολεγίου UCLA, την φετινή σεζόν δεν έχει πάρει ακόμη την ευκαιρία του και δεν έχει καταγράψει καμία συμμετοχή με τους Ιντιάνα Πέισερς. Αυτό προκάλεσε έντονες σκέψεις στην Μακάμπι Τελ Αβίβ και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να κινηθούν για την απόκτησή του μεσούσης της σεζόν, ενώ παράλληλα βρίσκεται ψηλά στη λίστα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου για την ενίσχυση της φροντ λάιν.

Όμως ο 23χρονος παίκτης βρήκε άλλον τρόπο για να αγωνιστεί φέτος στο ΝΒΑ και εξασφάλισε ένα two-way συμβόλαιο με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, με την ελπίδα να βρει εκεί τον χρόνο που επιθυμεί, ώστε να αρπάξει... από τα μαλλιά την ευκαιρία. Ο Τι Τζέι Λιφ μετράει συνολικά 139 συμμετοχές στις τρεις προηγούμενες σεζόν στο ΝΒΑ σημειώνοντας 3.3 πόντους και 2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ