26.3 C
Athens
Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024

Τινάζει την… μπάνκα στον αέρα η Βίρτους

Δυναμική είναι η αντεπίθεση της Βίρτους Μπολόνια, που κατέκτησε πέρυσι το Basketball Champions League κι ετοιμάζεται για μεγάλα πράγματα και την καινούρια σεζόν, αγωνιζόμενη στο Eurocup.

Το ιταλικό συγκρότημα έχει επιστρέψει για τα… καλά στον ευρωπαϊκό χάρτη. Ο πήχης χρόνο με το χρόνο ανεβαίνει, με τους Μπολονέζους να δείχνουν έτοιμοι πλέον να επιστρέψουν στην ελίτ, όπως είχε δεσμευθεί από την πρώτη στιγμή που τους ανέλαβε ιδιοκτησιακά ο Μάσιμο Τζανέτι. Είναι χαρακτηριστικές οι κινήσεις τους στο φετινό μεταγραφικό παζάρι, έχοντας ήδη κάνει «δικούς» τους το Μίλος Τεόντοσιτς και τους Κάιλ Ουίμς, Φρανκ Γκέινς και Τζιαμπάολο Ρίτσι, ενώ βρίσκονται κοντά και στη μεταγραφή των Βινς Χάντερ και Τζούλιαν Γκέιμπλ. Υπάρχει συμφωνία και με τον Αλεξέι Νίκολιτς, ωστόσο ο Σάσα Τζόρτζεβιτς κοιτάζει κι άλλα ονόματα, στην προσπάθειά του να στελεχώσει το ρόστερ με τις δυνατόν καλύτερες λύσεις.

Στη Βίρτους Μπολόνια έχουν βάλει μέχρι στιγμής βαθιά το χέρι στην τσέπη, για να φέρουν στην πόλη τους «εκλεκτούς» του Σέρβου προπονητή, με τον Ιταλό δημοσιογράφο της «Corriere di Bologna», Ντανιέλε Λαμπάντι, να αποκαλύπτει πως τα χρήματα που έχουν να διαχειριστούν μόνο για τις μεταγραφές ανέρχονται στο ποσό των 14 εκατ. ευρώ. Η ανάκτηση των «σκήπτρων» εντός συνόρων και μια καλή πορεία στην Ευρώπη θεωρούνται πλέον αντικειμενικοί στόχοι, με την ομάδα να θυμίζουμε πως έχει κληρωθεί στον ίδιο όμιλο του Eurocup με τον Προμηθέα Πατρών.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ