20.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Τιλί: “Δεν είμαι ακόμα στο 100% αλλά πλησιάζω” !

Ο Κίμ Τιλί και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ήταν οι παίκτες του Ολυμπιακού που μίλησαν για το αυριανό παιχνίδι με την Μπάμπεργκ με τον Γάλλο φόργουορντ να συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των ερωτήσεων όσον αφορά και τη δική του επάνοδο στην αγωνιστική δράση μετά από ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

"Κάθε εβδομάδα που περνάει νιώθω καλύτερα. Ακόμη δεν είμαι στο 100%, αλλά προσπαθώ μέσω της άμυνας κυρίως να βοηθάω την ομάδα μου. Προσπαθώ καθημερινά να βελτιώνομαι και πιστεύω πως είμαι κοντά στο να φτάσω στο 100%" είπε χαρακτηριστικά ο Κίμ Τιλί ο οποίος σχετικά με το παιχνίδι με τη γερμανική ομάδα τόνισε: 

"Θα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Η Μπάμπεργκ είναι ύπουλη ομάδα, έχει πολύ καλούς και έξυπνους παίκτες, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε τη νίκη. Με την αλλαγή προπονητή θα θέλουν να αντιδράσουν, οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε. Μην ξεχνάμε ότι δεν έχουν να χάσουν τίποτε, για αυτό το λόγο το παιχνίδι είναι πολύ επικίνδυνο. Η Μπάμπεργκ θα αγωνιστεί χωρίς πίεση, οπότε πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί και να παίξουμε με ένταση στο παρκέ".

Από την πλευρά του ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δεν θέλησε να σχολιάσει την αρνητική παράδοση του Ολυμπιακού κόντρα στη Μπάμπεργκ ("Δεν μπορώ να πω κάτι για αυτό. Θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι, όπως όλα τα άλλα και θα κάνουμε το καλύτερο για να πάρουμε τη νίκη" είπε χαρακτηριστικά) και προειδοποίησε ότι: 

"Σίγουρα με τον νέο προπονητή θα προσπαθήσουν να παίξουν καλύτερα και να αντιδράσουν. Θα είναι έτοιμοι για το παιχνίδι, αλλά κι εμείς πρέπει να αντιδράσουμε για να πάρουμε τη νίκη".

Τέλος σχετικά με το αν πιστεύει ότι η ομάδα του είναι κοντά στο πλεονέκτημα έδρας, αποφάνθηκε: 

"Εμείς επικεντρωνόμαστε μόνο στο παιχνίδι. Αυτό μόνο μετράει για εμάς. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ