21.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Την… έπεσε στον Αντετοκούνμπο το ΤΜΖ (vid)

«Θύμα» του TMZ έπεσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Η γνωστή αμερικανική ιστοσελίδα, που συνηθίζει να αιφνιδιάζει διάσημους στο δρόμο, τον σταμάτησε ενώ έκανε τη βόλτα του με τη σύντροφό του Μαράια Ρίντλσπριγκερ και τον ρώτησε διάφορες «ενοχλητικές» ερωτήσεις.

Για το εάν θεωρεί πως μπορεί να αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης στο ΝΒΑ, ο 24χρονος γκαρντ/φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς αρκέστηκε να δηλώσει: «Απλώς προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος κάθε ημέρα». Ρωτήθηκε και για την επίθεση που δέχθηκε από τον Τζα Ρουλ, μετά το τεχνικό πρόβλημα που υπήρξε στην αναμέτρηση των «ελαφιών» με τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς και απάντησε: «Το μικρόφωνό του ήταν χαλασμένο και δεν μπορούσε να απευθυνθεί στον κόσμο. Όμως, δεν με απασχολεί, έχουμε το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ».

Θυμίζουμε πως ο «Greek Freak» βγήκε για προθέρμανση ενώ ο Αμερικανός ράπερ έδινε το σόου του στο ημίχρονο του ματς, στο «Fiserv Forum», γεγονός που σχολιάστηκε έντονα.

https://www.youtube.com/watch?v=R9PYFqlP60A

Αναφορικά με τη φημολογία πως ο Ζάιον Ουίλιαμσον μπορεί να μην αγωνιστεί ξανά φέτος στο NCAA, προκειμένου να μη ρισκάρει τραυματισμό εν όψει της συμμετοχής του στο ντραφτ του ΝΒΑ, σχολίασε ο Έλληνας διεθνής: «Ο Ζάιον θα πρέπει να κάνει το καλύτερο για τον εαυτό του ή την οικογένειά του. Εγώ αγαπώ πολύ το μπάσκετ για να μείνω εκτός. Όμως, δεν είμαι ο Ζάιον».

https://www.youtube.com/watch?v=OnvtxsNyeB8



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ