17.8 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Απίστευτος τραυματισμός λόγω σχισμένου παπουτσιού (vid+pics)

Άτυχος στάθηκε ο Ζάιον Ουίλιαμσον στο ντέρμπι του NCAA ανάμεσα στο Ντιουκ και το Νορθ Καρολάινα, καθώς σχίστηκε το παπούτσι του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο γόνατο.

O 18άχρονος φόργουορντ χτύπησε μόλις στην πρώτη φάση του ματς, το οποίο εν τέλει κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι με 88-72, έχοντας πρώτος σκόρερ το Λιουκ Μέι με 30π., μαζί με δεκαπέντε ριμπάουντ. Το ματς αναμενόταν με αγωνία από όλους, το φθηνότερο εισιτήριο στο «Cameron Indoor» κόστιζε 2.750 δολάρια, αλλά ο παίκτης που ήθελαν άπαντες να δουν έμεινε στο παρκέ για μόλις 31’’.

Το αριστερό παπούτσι του Ζάιον Ουίλιαμσον -του μεγάλου αστεριού των γηπεδούχων και φαβορί για το νούμερο 1 του φετινού ντραφτ του ΝΒΑ- σχίστηκε, με το δεξί πόδι του να λυγίζει και να αποχωρεί κουτσαίνοντας από το παρκέ. Ο προπονητής του, Μάικ Σιζέφσκι, εμφανίστηκε καθησυχαστικός μετά το τέλος του ματς, δηλώνοντας πως δεν φαίνεται να έχει πειραχθεί κάποιος σύνδεσμος, ωστόσο η αγωνία παραμένει στο… κόκκινο στις τάξεις της ομάδας, που περιμένουν να δουν τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων για να βγάλουν ασφαλέστερα συμπεράσματα.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έκαναν λόγο για ανεπάρκεια εξοπλισμού, ωστόσο η κατασκευάστρια εταιρία Nike έσπευσε να εκδώσει ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει για τα παπούτσια της: «Προφανώς και ανησυχούμε και θέλουμε να ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση στο Ζάιον. Η ποιότητα και η απόδοση των προϊόντων μας είναι το πρώτιστο μέλημά μας. Ενώ πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό δουλεύουμε για να διευκρινίσουμε το θέμα».

 

https://www.youtube.com/watch?v=3pWAe2V0Mmk



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ