16.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Τζόουνς: “Λειτουργήσαμε με υπευθυνότητα”

Καθοριστικός από την αρχή ως το -κυρίως εκεί- τέλος του αγώνα ήταν ο Λάκι Τζόουνς για τον ΠΑΟΚ στη νίκη επί της Σαλόν για το Basketball Champions League.

"Ήταν ένα παιχνίδι απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα. Ήταν  μεγάλη νίκη, γιατί μας δίνει πιθανότητες να μείνουμε στην Ευρώπη. Ήταν ένας αγώνας με σκαμπανεβάσματα, γιατί λειτουργήσαμε με υπευθυνότητα”.

Ο Τζόουνς ρωτήθηκε πως γίνεται να δίνει ο ΠΑΟΚ αυτή την εικόνα με τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η ομάδα (απουσίες Κόνιαρη - Μαργαρίτη και ένα χτύπημα που δέχθηκε ο Κατσίβελης στη διάρκεια του αγώνα): "Το σταφ μας φροντίζει. Προπονούμαστε για παιχνίδια όπως αυτό. Το σημαντικότερο είναι να προσέχουμε τα σώματα μας. Προσωπικά προπονώ και προσέχω το σώμα μου για μάχες όπως οι σημερινές. Δεν σκέπτομαι τα προβλήματα, τις πληγές ή τους μώλωπες, αλλά θυσιάζομαι για την ομάδα μου”.

Πώς ένιωσε όταν η Σαλόν ξέφυγε με +6; "Το πιο δύσκολο ήταν να κρατήσουμε την ένταση μας ψηλά σε όλο το παιχνίδι. Πήραμε ευθύνη στην επίθεση οπότε έπρεπε να παίξουμε άμυνα και να πάρουμε ριμπάουντ”.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ