14.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τεπετίδης και Λαμπρόπουλοι οι πρώτοι στην Καβάλα (pic)

Στις δυο πρώτες της μεταγραφές έφτασε η Καβάλα η οποία δείχνει με τις κινήσεις της ότι θέλει να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

Στην ομάδα της Μακεδονίας θα αγωνιστεί ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο οποίος την περσινή σεζόν εντυπωσίασε με την φανέλα του Κόροιβου, έχοντας 7,8 πόντους και 2,7 ριμπάουντ σε 33 παιχνίδια. Έχει επίσης αγωνιστεί σε Γλαύκο, ΓΣ Λάρισας, Φιλαθλητικό και Αγρίνιο.

Η έτερη μεταγραφή είναι ο Θόδωρος Τεπετίδης, ο οποίος προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν στον Έσπερο Λαμίας, με τον οποίο είχε 10,8 πόντους και 48 τρίποντα σε 28 αγώνες. Επίσης έχει αγωνιστεί σε ΑΣ Καρδίτσας, ΑΣ Καστοριάς, Αγρίνιο και Αία Ευόσμου.

Αναλυτικά :

«ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ENERGEAN KAVALA BC!

ΘΟΔΩΡΟΣ ΤΕΠΕΤΙΔΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!

O Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ENERGEAN KAVALA BC, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τις δύο πρώτες φετινές μεταγραφές και συγκεκριμένα τους δύο έμπειρους καλαθοσφαιριστές Θόδωρο Τεπετίδη και Λαμπρόπουλο Βασίλη.

Ο 30χρονος, ύψους 2,02 μ. Θεσσαλονικιός φόργουορντ Θόδωρος Τεπετίδης θα ενισχύσει τη φροντλάιν της ομάδας μας, ενόψει του νέου πρωταθλήματος ενώ πέρυσι αγωνιζόταν στον Έσπερο Λαμίας.
Έχει πολύχρονη και σημαντική θητεία στις Εθνικές Κατηγορίες, ενώ με την ομάδα της Καστοριάς πανηγύρισε δυο ανόδους σε Β’ και Α2 Εθνική Κατηγορία.
Διακρίνεται για την ικανότητά του και στις δυο πλευρές του γηπέδου, διαθέτοντας αξιόπιστο μακρινό σουτ και εμπειρία από το υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος γκαρντ ύψους 1,96 μ. κατά την περισυνή Αγωνιστική Περίοδο αγωνίστηκε στον Κόροιβο Αμαλιάδας και ήταν ο ηγέτης του Γλαύκου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και μάλιστα με την ομάδα της Πάτρας που πανηγύρισε την άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία, όντας ο πρώτος της σκόρερ.

Ανδρώθηκε μπασκετικά στις ακαδημίες του Μακεδονικού Νεάπολης και ως έφηβος στον ΠΑΟΚ, ενώ στη συνέχεια της μπασκετικής του διαδρομής αγωνίστηκε επίσης στον Ερμή Λαγκαδά, τον Φίλιππο Βέροιας, το Αγρίνιο, τον Φιλαθλητικό και το Γ.Σ. Λάρισας.

Καλωσορίζουμε τον Βασίλη και τον Θόδωρο στην ENERGEAN KAVALA BC και τους Ευχόμαστε Υγεία, Δύναμη και Πολλές Πολλές Επιτυχίες κατά την φετινή Αγωνιστική Περίοδο»!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ