23.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ψυχικό – Καβάλα : Παιχνίδι με φαβορί και δύο «πρέπει»

Ιδιαίτερα σημαντική για τους στόχους των δύο ομάδων είναι η αναμέτρηση του Ψυχικού με την Καβάλα το Σάββατο στις 17:00, για την 17η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

Οι γηπεδούχοι έχασαν έδαφος μετά την ήττα τους στην Αμαλιάδα και αναζητούν τη δέκατη νίκη τους στο πρωτάθλημα με όπλο την έδρα τους, όπου έχουν πέντε νίκες σε οκτώ ματς. «Παίζουμε ένα παιχνίδι σημαντικό για εμάς καθώς προερχόμαστε από ήττα και θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες, κάνοντας μάλιστα την αρχή από αυτό το ματς ώστε να χτίσουμε ένα σερί που θα μας βοηθήσει να ανελιχθούμε βαθμολογικά. Βέβαια δεν πρέπει να μας ξεγελάει η βαθμολογική θέση της Καβάλα και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να την υποτιμήσουμε. Μετά τις αλλαγές που έκανε στο ρόστερ της έχει δυναμώσει πάρα πολύ κάτι που φάνηκε και στην νίκη που πέτυχε κόντρα στον Ηρακλή και θα πρέπει να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή», τόνισε ο Νίκος Παπανικολάου. «Εμείς θα πρέπει να μπούμε πολύ δυνατά από το ξεκίνημα, να μην κάνουμε «φθηνά» λάθη, να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό και αν μείνουμε συγκεντρωμένοι 40 λεπτά και προσηλωμένοι στο πλάνο μας τότε θα πάρουμε τη νίκη», πρόσθεσε ο 37χρονος πάουερ φόργουορντ του Ψυχικού.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν τρεις σερί ήττες και είναι η μοναδική ομάδα της κατηγορίας που δεν έχει κερδίσει εκτός έδρας (0-8), κάτι στο οποίο θέλουν να βαλουν τέλος.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου το Ψυχικό είχε περάσει νικηφόρα από την Καβάλα με 93-58.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ