21.2 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Επιστρέφει στην Τενερίφη ο Μπόγρης

Η είδηση έχει αρχίσει και κυκλοφορεί από το πρωί με το Gigantes del Basket να την επιβεβαώνει και μέσω της ισπανικής ομάδας. Η Ιμπεροστάρ Τενερίφη είχε κατεθέσει πρόταση για τον Γιώργο Μπόγρη, τον οποίο ήθελε να επανεντάξει άμεσα στο ρόστερ της, κάτι το οποίο έγινε με τον Προμηθέα να δίνει το ΟΚ.

Ο Έλληνας σέντερ ανήκε στους Αχαιούς με τους οποίους είχε τριετές συμβόλαιο και οι οποίοι είχαν τον πρώτο λόγο σε αυτή την υπόθεση. Από την άλλη η ισπανική ομάδα γνωρίζει πολύ καλά τον Μπόγρη, ο οποίος έκανε την καλύτερή του σεζόν στο... νησί, φτάνοντας στον τίτλο του BCL, τα πλέι οφ της ACB και στον τίτλο του καλύτερου σέντερ στο BCL. Ο προπονητής της Τενερίφης, Τσους Βιδορέτα, εκτιμά ιδιαίτερα τον Μπογρίνιο, του είχε δώσει τα κλειδιά της ομάδας τη σεζόν 2016-17, ενώ τον ήθελε και τα προηγούμενα χρόνια στις ομάδες που εργαζόταν.

Αυτό που αναμενόταν ήταν οι τελικές συζητήσεις και η λύση του συμβολαίου του. Οι συζητήσεις έγιναν, η χρυσή τομή βρέθηκε και ο Μπόγρης επιστρέφει στην Ισπανία. Η Ιμπεροστάρ Τενερίφη, συνεχίζει αήττητη στο BCL (7-0) και βρίσκεται στην 6η θέση στο ισπανικό πρωτάθλημα (6-5).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ