20.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Τελικώς, απόσυρση για τον Πανιώνιο

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος, μπασκετικού, θανάτου ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί και ο Πανιώνιος αποτελεί παρελθόν από τη Basket League, το κύπελλο Ελλάδας και συνολικά τα εθνική πρωταθλήματα.

Το σίριαλ που εκτυλίχθηκε τις τελευταίες μέρες, αρχικά με την δήλωση του Γιώργου Χριστοδουλόπουλου που εξέφραζε πεποίθηση ότι κατά πάσα πιθανότητα αυτή θα ήταν η εξέλιξη, αλλά στη συνέχεια με μια επιστολή του που έλεγε ότι έπρεπε να πάρουν άλλοι την απόφαση να θολώνει τα νερά, σήμερα έφτασε στο τέλος του. 

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ αρχικά έστειλε επιστολή στην ΕΟΚ με την οποία ενημέρωνε για αδυναμία συμμετοχή στον αγώνα κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ που ήταν προγραμματισμένος για μεθαύριο Σάββατο (3/10) και εν συνεχεία στην σύσκεψη που είναι σε εξέλιξη στον ΕΣΑΚΕ για τα τηλεοπτικά, παρενέβη και είπε ότι αυτό θα ισχύσει και για το πρωτάθλημα.

Το θέμα δεν έχει κλείσει οριστικά ως προς τη συνέχειά του. Υπάρχουν πληροφορίες ότι ψάχνουν τρόπο άνθρωποι από τον ερασιτέχνη και φίλοι του συλλόγου να συγκεντρώσουν ένα ποσό που θα επιτρέπει τη συμμετοχή στην Β' ή Γ' Εθνική για να αποφευχθεί η περιπέτεια της Γ' ΕΣΚΑΝΑ από την οποία ουδείς γνωρίζει αν και πότε θα μπορέσει να υπάρξει ανάκαμψη. 

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ