16.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο Πανιώνιος δεν… κουνάει αν δεν τον διώξουν!

Απρόβλεπτες διαστάσεις παίρνει το σίριαλ του Πανιώνιου και όπως φαίνεται οι εκπλήξεις δεν σταματούν ποτέ. Λίγες ώρες μετά την δραματική δήλωση του Γιώργου Χριστοδουλόπουλου, αποδεικνύεται ότι το «προφανώς» στο ότι το μέλλον της ομάδας θα είναι εκτός Basket League ήταν η λέξη - κλειδί. Η επικοινωνία που ανήγγειλε με τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ έγινε μέσω επιστολής και σε αυτήν ήρθε η... κεραμίδα στον σύνδεσμο, που περίμενε την επίσημη δήλωση αποχώρησης των «κυανέρυθρων» για να προχωρήσει σε νέα κλήρωση, με 12 ομάδες το πρωί της Παρασκευής.
Σύμφωνα με την επιστολή, λοιπόν, ο Χριστοδουλόπουλος δεν προτίθεται να πάρει ο ίδιος το βάρος της αποχώρησης, αν δεν διατάξει κάτι τέτοιο η ΕΕΑ. Αφήνει δηλαδή να εννοηθεί, ότι από την ώρα που έχει καταθέσει φάκελο, περιμένει να κριθεί και αν είναι εντάξει θα δει τι θα κάνει. Δεν αποκλείεται ο, ακόμα, πρόεδρος της ΚΑΕ να έχει και υποψίες ότι υπάρχουν συνολικά φάκελοι με ελλείψεις και να ρίχνει εκεί το μπαλάκι και... όπου βγάλει. Στο στιλ δηλαδή, «ή όλοι ή κανείς».
Οπως φαίνεται, λοιπόν, η περίφημη ΕΕΑ που είπαν... αμήν στον ΕΣΑΚΕ με την νομοθέτηση του δικαιώματός τους να αποφασίζουν οι ίδιοι για τις αδειοδοτήσεις, αλλά λόγω καθυστέρησης θα ισχύει αυτό από του χρόνου, όχι μόνο θα υπάρχει φέτος αλλά θα κληθεί να αποφασίσει σε μεγάλο μέρος και το μέλλον του πρωταθλήματος. Υπενθυμίζεται ότι πέρα του ότι θα χρειαστεί νέα κλήρωση αν μείνουν 12, για ένα πρωτάθλημα που αρχίζει την επόμενη εβδομάδα, πρέπει κάποια στιγμή να δουν και πόσες ομάδες θα πάνε για τηλεοπτική συμφωνία και πόσες θα πουν στους υποψήφιους κεντρικούς χορηγούς.
 
Αναλυτικά το κείμενο της επιστολής:
 
Αγαπητοί ,Αντιλαμβανόμαστε πλήρως τα στενά χρονικά περιθώρια μεταξύ της διαδικασίας αδειοδότησης και της έναρξης πρωταθλήματος , αλλά και την αναστάτωση που προκαλούμε αυτή την στιγμή . Δυστυχώς δεν μπορούμε σήμερα να υποβάλλουμε προς την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κανένα καινούργιο δικαιολογητικό .
Ταυτοχρόνως , χωρίς αρνητική εισήγηση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και χωρίς προηγούμενη απόφαση είτε Γ.Σ μετόχων ή Δ.Σ δεν μπορώ να λάβω απόφαση περί μη συμμετοχής μας στο πρωτάθλημα.
Με εκτίμηση
Γιώργος Χριστοδουλόπουλος
Προέδρος ΚΑΕ Πανιώνιος



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ