13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τελειώνει ο Κεραμιδάς, στο προσκήνιο ο Καρακώστας

Ο Κόροιβος παρουσίασε πολύ κακή εικόνα στο Μετς απέναντι στο Παγκράτι, γεγονός που ενόχλησε τη διοίκηση της ομάδας της Αμαλιάδας, η οποία φαίνεται να προσανατολίζεται σε νέα αλλαγή προπονητή, στην 4η την τρέχουσα σεζόν, και στην 7η μέσα σε δυο σεζόν.

Συγκεκριμένα και αμέσως μετά την ήττα από το Πακγράτι κινήθηκε η διαδικασία αντικατάστασης του Κώστα Κεραμιδά, με σκοπό να υπάρξει ένα τελευταίο ηλεκτροσόκ, με την ομάδα της Ηλείας να κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό, έχοντας πάρει την κάτω βόλτα.

Πρώτος υποψήφιος για να αναλάβει είναι ο Φώτης Κακαρώστας, ο οποίος την περσινή σεζόν βρέθηκε στον ΚΑΟ Κορίνθου, έχοντας ξεκινήσει την σεζόν στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου. Εκτός από τον Καρακώστα, υπάρχουν και άλλες επαφές, με το θέμα να αναμένεται να τρέξει άμεσα, ώστε ο νέος προπονητής να εκμεταλλευτεί την διακοπή και να έχει την ευκαιρία να ετοιμάσει την ομάδα για το κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πατρών (22/2).

Για την ιστορία την χρονιά ξεκίνησε ο Κώστας Παπαδόπουλος για να συνεχίσει ο Νίκος Καραγιάννης, πριν αναλάβει ο Κώστας Κεραμιδάς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ