16.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Τα… ψώνια του Ρεθύμνου (pics)

Διασκέδασαν, αλλά και… ψώνισαν στο Ρέθυμνο, επισκεπτόμενοι σούπερ μάρκετ το οποίο στηρίζει χορηγικά την ΚΑΕ.

Οι Κρητικοί βρέθηκαν στο «SYN.KA», συνοδευόμενοι από μέλη της διοίκησης καθώς επίσης και τον «Κερατούκλη», και συνέβαλαν στην κλήρωση για τα έξι διαρκείας που προσέφεραν για τους εντός έδρας αγώνα τους στο «Μελίνα Μερκούρη» στο φετινό πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Basket League.

Η ανακοίνωση: «Στο super market SYN.KA στο Ρέθυμνο (οδός Σταμαθιουδάκη) βρέθηκε χθες το βράδυ (09/11) σύσσωμη η οικογένεια του Ρέθυμνο Cretan Kings, με αφορμή την κλήρωση για 6 κάρτες διαρκείας της ομάδας μας. Εκατοντάδες καταναλωτές των super market SYN.KA είχαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν τα 6 εισιτήρια διαρκείας που προσέφερε η ομάδα μας, μπαίνοντας στην κληρωτίδα, η οποία ανέδειξε έξι τυχερούς.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε ο Πρόεδρος Ηρακλής Μανουκαράκης, ο Γενικός Διευθυντής και Β’ Αντιπρόεδρος Τάσος Τριαντάφυλλος, οι παίκτες μας, ο Υπεύθυνος Μάρκετινγκ Βαλάντης Χόμπης, η Ναταλία Βορριά και ο Νίκος Τζανιδάκης από το γραφείο Τύπου. Μάλιστα, σε δηλώσεις του ο κ. Μανουκαράκης ανέφερε: «Τα super market SYN.KA είναι πάντα δίπλα μας. Σήμερα (χθες, 09/11) κάναμε αυτήν την κλήρωση, δίνοντας 6 εισιτήρια διαρκείας στους καταναλωτές του SYN.KA, ενώ επιφυλασσόμαστε για τη συνέχεια, αφού η συνεργασία μας περιλαμβάνει ακόμη περισσότερα».

Από τους παίκτες μας μίλησε ο Ηλίας Θεοδωρίδης, ο οποίος ευχαρίστησε τα super market SYN.KA για την πρόσκληση, τονίζοντας: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα super market SYN.KA για τη σημερινή πρόσκληση στην κλήρωση, καθώς είναι χαρά μας να βρισκόμαστε εδώ». Μία διαφορετική νότα στην εκδήλωση έδωσε ο Κερατούκλης, ο οποίος έκανε τα ψώνια του, βοήθησε τους πελάτες με τις αγορές τους, ενώ εκτέλεσε χρέη και κρεοπώλη προσφέροντας πολλές στιγμές γέλιου».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ