20.6 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Τα «σουτάκια» του Χέϊγουορντ (vids)

Τα νέα συνεχίζουν να είναι εξαιρετικά για τους Σέλτικς, με τον Γκόρντον Χέϊγουορντ να συμμετέχει στο κομμάτι των σουτ της προθέρμανσης πριν από την τελευταία αναμέτρηση με τους Κλίπερς και να δίνει ξανά ελπίδα.

Η κατάσταση του Γκόρντον Χέϊγουορντ γίνεται καθημερινά καλύτερη, μετά τον φρικτό τραυματισμό του στην πρεμιέρα με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, με τον φόργουορντ των Μπόστον Σέλτικς να φαίνεται πως το έχει... αμέτι μουχαμέτι να ξαναπαίξει την φετινή σεζόν, παρά το γεγονός ότι η διοίκηση και ο προπονητής του δε θέλουν να συζητήσουν ακόμη κάτι τέτοιο, τουλάχιστον ανοικτά. Οι ενδείξεις, όμως, συνεχώς δείχνουν πως υπάρχει πιθανότητα να τα καταφέρει, ξεπερνώντας τις προσδοκίες στην αρχή του τραυματισμού του, για απουσία μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Η νέα εικόνα αισιοδοξίας που μετέφερε ο Χέϊγουορντ στους φίλους της ομάδας, είναι τα «σουτάκια» που έκανε πριν από τον αγώνα με τους Κλίπερς στο Λος Άντζελες. Ο πρώην «μορμόνος» ακολούθησε κανονικά την αποστολή των «τριφυλλοφόρων» και συμμετείχε σε εκείνο το κομμάτι της προθέρμανσής τους, σουτάροντας χαλαρά και χωρίς να κάνει αλματάκι, όπως μπορείτε να δείτε στα ακόλουθα βίντεο.

Κάθε μέρα, πάντα, ο Χέϊγουορντ μοιάζει και πιο ικανός να κερδίσει το στοίχημά του, όπως σας είχε αναλύσει το Basketa.gr.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ