23.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Τα ρεκόρ της Μονακό προς τον τελικό

Η Μονακό “σφράγισε” το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του BCL με τρόπο πειστικό και εμφατικό. Μέσα από κάποιες ξεχωριστές επιδόσεις.

 

Η γαλλική ομάδα όταν ξέφυγε από την επιμονή στο τρίποντο και έβγαλε συνεργασίες, έκανε εύκολο το έργο της. Οι 27 ασίστ είναι στοιχείο ομάδας με ποιότητα και συν τις άλλοις αποτελεί την κορυφαία επίδοση των δύο final four του BCL. Οι Γάλλοι είχαν 23 ασίστ πέρσι, στον μικρό τελικό κόντρα στη Βενέτσια.

 

Από την πλευρά της η Λούντβιγκσμπουργκ εκτελούσε κατά κανόνα μέσα από ατομικές ενέργειες κάτι που αποτυπώθηκε στον μονοψήφιο αριθμό ασίστ της στατιστικής της. Είχε μόλις εννιά στην αρνητική επίδοση των final four της διοργάνωσης αφού το προηγούμενο ήταν οι 11 ασίστ της Μπάνβιτ στον τελικό κόντρα στην Τενερίφη.

 

Η διαφορά των 22 πόντων είναι η μεγαλύτερη που σημειώθηκε στα final four του BCL. Η μεγαλύτερη του περσινού που έγινε στην Τενερίφη, ήταν οι 14 πόντοι με τους οποίους νίκησε η Μονακό τη Βενέτσια στον μικρό τελικό (91-77).

 

Με 4/17 τρίποντα η Λούντβιγκσμπουργκ δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερη τύχη. Τόσο τα τέσσερα εύστοχα σουτ όσο και το 23,5% είναι οι χειρότερες επιδόσεις των συνολικά πέντε αγώνων των final four του BCL. Με 24% σούταρε η Μονακό στον περσινό ημιτελικό με την Μπάνβιτ ενώ είχε πέντε εύστοχα τρίποντα στον μικρό τελικό με τη Βενέτσια όσα είχαν οι Τούρκοι στον τελικό με την Τενερίφη.

 

Ο Έλμεντιν Κικάνοβιτς ήταν αλάνθαστος τελειώνοντας το παιχνίδι με 7/7 σουτ εντός παιδιάς. Είχε 6/6 δίποντα και 1/1 τρίποντο και εμφανίζοντας για 2η φορά απόλυτη ευστοχία στα δίποντα μετά τα 7/7 που είχε στην πρώτη φάση κόντρα στην Ενισέι.

 

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ