19.3 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Τα «κλειδιά» στον Βελισσαράκο

Τα τελευταία αποτελέσματα της Παναγίτσας έφεραν τον Μάη Κωνσταντινίδη στο σημείο να υποβάλει την παραίτησή του, με τη διοίκηση του συλλόγου να εμπιστεύεται τον Γιώργο Βελισσαράκο.

Η πορεία της ΑΕΕ Παναγίτσας την φετινή χρονιά στη Γ' Εθνική, κάθε άλλο παρά ικανοποιημένους θα αφήνει τους διοικούντες του συλλόγου, με τον Μάη Κωνσταντινίδη επίσης να μη βρίσκεται για αρκετό καιρό στον πάγκο του. Με μόλις δύο νίκες σε 10 αγώνες και το ρεπό να δίνεται μάλιστα την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου, η ομάδα από την Εύβοια μοιάζει τη δεδομένη στιγμή να βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, με αποτέλεσμα η διοίκηση να αποφασίσει την πρόσληψη του τρίτου προπονητή της για αυτή τη σεζόν, ύστερα από την ήττα στη Λαμία από τον Έσπερο, η οποία έφερε την παραίτηση του κόουτς Κωνσταντινίδη.

Οι ιθύνοντες της Παναγίτσας, λοιπόν, αποφάσισαν να δώσουν τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας στον Γιώργο Βελισσαράκο. Ο πολύπειρος προπονητής, με μακρά θητεία σε αθηναϊκές και ευβοϊκές ομάδες, έχοντας γράψει ειδικότερα τη δική του ιστορία στο τοπικό μπάσκετ, θα αναλάβει τη δύσκολη αποστολή του να μπορέσει να παραμείνει μέχρι το τέλος η ομάδα ζωντανή στη «μάχη» της παραμονής.

Ο κόουτς Βελισσαράκος, παράλληλα, είναι προπονητής στην ΑΓΕ Χαλκίδας, κάτι που όμως δεν τον εμποδίζει από το να βρίσκεται και στην Παναγίτσα, μιας και η ΑΓΕΧ αγωνίζεται στην Α' ΕΣΚΑΣΕ. Κάπως έτσι, θα κατέχει τη θέση του τεχνικού και στους δύο συλλόγους.

Η ανακοίνωση της ΑΕΕ Παναγίτσας, αναφέρει τα εξής:

«Η Α.Ε.Ε.Παναγίτσας διέκοψε τη συνεργασία της με τον προπονητή Μάη Κωνσταντινίδη. Από σήμερα προπονητής αναλαμβάνει ο Γιώργος Βελισσαράκος ο οποίος αποδέχθηκε την πρόταση της ομάδας να βοηθήσει».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ