25.8 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Αλλάζει επίπεδο με Παπαδόπουλο η Χαλκίδα

Η Α.Ε.Ε.Π. ΧΑΛΚΙΔΑ B.C έχει βάλει πλώρη για μεγάλα πράγματα, και έτσι μένοντας σταθερή στην διαβεβαίωση της για ανακοινώσεις που θα προκαλέσουν αίσθηση, ήρθε σε συμφωνία με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, ο οποίος βλέποντας το όραμα των ανθρώπων της ευβοιώτικης ομάδας, θα βρεθεί την φετινή σεζόν στην Γ' Εθνική.

Οι παράγοντες της Παναγίτσας είχαν έρθει σε συμφωνία με τον Βαγγέλη Ζιάγκο, αλλά η συμφωνία του τελευταίου με ομάδα από το Κόσοβο, τους έστρεψε να κρατήσουν ψηλά τον πήχη, και συμφώνησαν με τον 47χρονο τεχνικό, οποίος και την Ευρωλίγκα έχει κατακτήσει με τον Παναθηναϊκό το 2007, όντας στο επιτελείο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, και τον Ευρωμπάσκετ του 2005 στο Βελιγράδι με την Εθνική Ανδρών, με τον Παναγιώτη Γιαννάκη.

Ο Παπαδόπουλος έχει εργαστεί σε συλλόγους όπως ο Απόλλωνας Πατρών, τον οποίο δημιούργησε την περσινή σεζόν, και παρά το γεγονός ότι αποχώρησε στο τέλος του πρώτου γύρου, οι «μελανόλευκοι» έφτασαν στον τελικό των πλέι οφς ανόδου, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε το Κορωπί, όντας στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Β' Εθνικής, και για μια νίκη δεν μπόρεσε να την κρατήσει στην κατηγορία. Επίσης, έχει εργαστεί στην ΑΕΚ όταν αυτή ήταν στην Α2, στο Παγκράτι, το οποίο κράτησε επίσης στην Α2, στην Δόξα Λευκάδας, και εκτός Ελλάδας στην Κύπρο με τον Απόλλων Λεμεσού, στην Τυνησία με την Ετουάλ και στο Κόσοβο με την Τρέπσα Μιτρόβιτσε. Μάλιστα, με την Ετουάλ κατέκτησε το κύπελλο Τυνησίας ενώ αγωνίστηκε και στον τελικό του πρωταθλήματος.

Οι δυο πλευρές, Χαλκίδα και Παπαδόπουλος βρίσκονται κοντά, με τον Έλληνα τεχνικό να αναλαμβάνει όπως όλα δείχνουν το πόστο του τεχνικού διευθυντή και του υπεύθυνου να στήσει και να τρέξει την ομάδα στον δεύτερο όμιλο της Γ' Εθνικής.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ