33.7 C
Athens
Κυριακή, 7 Ιουλίου, 2024

Τα ευχάριστα φέρνουν αναβολή για Άρη και Λαύριο

Ο Δημήτρης Φλιώνης κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδας Ανδρών και οδηγεί σε αναβολή την εκτός έδρας αναμέτρηση του Άρη με το Λαύριο, για την Basket League.

Μετά το Μίλαν Μιλόσεβιτς, ο οποίος θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2022 με τη Βοσνία Ερζεγοβίνη, και ο αρχηγός των Θεσσαλονικιών θα ενσωματωθεί στη «γαλανόλευκη», παίρνοντας τη θέση του τραυματία Βασίλη Τολιόπουλου. Οι «κιτρινόμαυροι» προφανώς και αισθάνονται υπερήφανοι για τον παίκτη τους, αλλά παράλληλα προβληματίζονται για τη σύνθεση που θα παρατάξουν στον αγώνα τους με το Λαύριο, που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στο κλειστό της Λαυρεωτικής στις 28 Νοεμβρίου, εν μέσω δηλαδή των «παραθύρων».

Οι αγώνες των προκριματικών της FIBA για το Ευρωμπάσκετ 2022 θα λάβουν χώρα το διάστημα 27-29 Νοεμβρίου. Ο ΕΣΑΚΕ όρισε την εξ αναβολής αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής της Basket League στις 28 Νοεμβρίου, αλλά πλέον η αναμέτρηση οδεύει προς νέα αναβολή, σε ημερομηνία που ο Σάββας Καμπερίδης θα μπορεί να υπολογίζει και στους διεθνείς παίκτες. Η πρώτη αναβολή είχε γίνει εξαιτίας κρουσμάτων κορονοϊού στις τάξεις των «κυανόλευκων».

«Συγχαρητήρια Δημήτρη για την κλήση σου στην Εθνική Ανδρών! Είμαστε υπερήφανοι για εσένα και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία!», συνεχάρη τον 23χρονο γκαρντ η ΚΑΕ Άρης, η οποία αναμένεται τώρα να έρθει σε επικοινωνία με τον ΕΣΑΚΕ, για να ζητήσει τη μετάθεση του ματς σε άλλη ημερομηνία.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ