18.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ηρακλής και Σκουρτόπουλος έδωσαν τα χέρια! (vid)

Το κλίμα ήταν εξ αρχής θετικό και η τελική συμφωνία ήταν η αποτύπωση του σε κάτι πιο ουσιαστικό. Ηρακλής και Θανάσης Σκουρτόπουλος συμφώνησαν να συνεχίσουν μαζί και στη νέα αγωνιστική περίοδο, κάτι που προανήγγειλε νωρίτερα το basketa.gr.

 


Η ΚΑΕ Ηρακλής ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του ομοσπονδιακού προπονητή, σημειώνοντας: «Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας μας Θανάση Σκουρτόπουλο.

 

Ο προπονητής της ομάδας μας και ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ Θεόδωρο Δρακόπουλο σήμερα στην Αθήνα, παρουσία και του γενικού διευθυντή της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ Δημήτρη Καρβέλα και συμφώνησαν την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών για την σεζόν 2021-2022.

 


Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος αναμένεται σύντομα στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να ξεκινήσει μαζί με τους συνεργάτες του τον μεταγραφικό σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, ενώ  παράλληλα θα ξεκινήσει άμεσα και η μεταβατική περίοδος».

 

 

Έτσι ο Θανάσης Σκουρτόπουλος και οι «κυανόλευκοι» θα το πιάσουν από εκεί όπου το... άφησαν στο φινάλε της κανονικής περιόδου...

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ