23.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

«Ταύρος» ο Ποτσέκο στη συνέντευξη Τύπου! (vid)

Ο τεχνικός της Σάσαρι, Τζανμάρκο Ποτσέκο, μετά την λήξη της αναμέτρησης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του για τις διαιτητικές αποφάσεις και αφού τα... έψαλε αποχώρησε από την συνέντευξη Τύπου δίχως να δεχθεί κάποια ερώτηση.

Η Ντιναμό Σάσαρι θα θυμάται για αρκετό καιρό το ταξίδι της στην Τσεχία και τον αγώνα απέναντι στη Νίμπουργκ, καθώς εκτός από την δεύτερη συνεχόμενη ήττα στη φάση των 16 του BCL, έπρεπε να αντιμετωπίσει και το γεγονός της «αρπαγής» των πραγμάτων από τους παίκτες της ιταλικής ομάδας στα αποδυτήρια κατά την διάρκεια του αγώνα.

Όμως η κακή εμπειρία της Σάσαρι από τον αγώνα με τους Τσέχους δεν σταμάτησε εκεί με τον Τζανμάρκο Ποτσέκο να έχει έντονα παράπονα από την διαιτησία, καθώς θεωρεί ότι δόθηκε η μπάλα στους γηπεδούχους αντί για την Σάσαρι ενώ παράλληλα δεν είδαν ξανά την φάση στο Instant Replay ώστε να βγάλουν πιο χρήσιμα συμπεράσματα.

«Κατά τη γνώμη μου η τελευταία κατοχή έπρεπε να πάει στην ομάδα μου μιας και οι αντίπαλοι ακούμπησαν τη μπάλα τελευταίοι. Οι διαιτητές άλλαξαν την αρχική τους γνώμη και χωρίς να τσεκάρουν τη φάση στο Instant Replay έδωσαν την κατοχή στη Νίμπουργκ. Αυτό δεν είναι δίκαιο» ήταν τα λόγια του Ιταλού τεχνικού ενώ καθ' όλη την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου χρησιμοποιούσε συνεχώς την λέξη "αδικία".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ