20.3 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Ταρπάγκου: «ΠΑΟΚ για τριάδα»

Ο ΠΑΟΚ δεν ξεκίνησε καλά στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να αντιστρέψει την κατάσταση για να τερματίσει το δυνατόν ψηλότερο στο φινάλε της σεζόν.

Οι παίκτριες του Βασίλη Μασλαρινού, με την ολοκλήρωση εφτά αγώνων, έχουν απολογισμό τέσσερις νίκες και τρεις ήττες και ισοβαθμούν στην τέταρτη θέση της κατάταξης με τα Καλύβια και τη Δάφνη Αγ. Δημητρίου. Μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου θα τεθούν αντιμέτωπες, κατά σειρά, με την Ελευθερία στο Μοσχάτο, τον Αθηναϊκό στην Πυλαία, τη Νίκη στη Λευκάδα και τον Πρωτέα Βούλας και πάλι εντός έδρας και ο στόχος τους είναι να διατηρήσουν τη θέση τους στην πρώτη τετράδα, ώστε να μπορέσουν να «χτυπήσουν» στη συνέχεια μια θέση στην πρώτη τριάδα, όπως τόνισε η αρχηγός Ανθούλα Ταρπάγκου στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη. Αναλυτικά όλα όσα είπε…

Για την αγωνιστική σεζόν μέχρι τώρα: «Αν και ξεκινήσαμε την αγωνιστική χρονιά σίγουρα όχι με τον καλύτερο τρόπο, με τον αποκλεισμό μας στον αγώνα Κυπέλλου, η πορεία μας στο πρωτάθλημα δείχνει πως είμαστε μια ομάδα που δουλεύει σκληρά και βελτιώνεται συνεχώς...».

Για την απαιτητική συνέχεια του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών: «Με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος θέλουμε να είμαστε στην τετράδα και μέσα από τη συνεχή προσπάθεια στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου να διεκδικήσουμε μια θέση στην τριάδα».

Για τις ευχές που θα ήθελε να δώσει, εν όψει του νέου έτους: «Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλους με αγάπη, υγεία και ευτυχία. Μακάρι το 2019 να πραγματοποιηθούν οι ευχές όλων».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ