20.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τίτλος και… βέρα (pics)

Θα έχει να θυμάται το φετινό Κύπελλο Αφρικής Γυναικών η Οντέλια Εουσέμπια Μαφανέλα, όχι μόνο επειδή ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

Η Φεροβιάριο Μαπούτο κατέκτησε τον τίτλο στους αγώνες που έγιναν εντός συνόρων, στη Μοζαμβίκη, κερδίζοντας στον τελικό με 59-56 την Ίντερ Κλουμπ από την Αγκόλα. Η 29χρονη φόργουορντ/σέντερ τελείωσε τον αγώνα με 14π. με 4/7 βολές και 5/13 δίποντα, οκτώ ριμπάουντ, μία ασίστ, ένα κλέψιμο, αλλά και τέσσερα λάθη σε 27.36’, ωστόσο άλλη ήταν η αιτία που όλα τα βλέμματα στράφηκαν πάνω της.

Η γεννημένη στην Μπέιρα φόργουορντ/σέντερ ίσα που πρόλαβε να κρεμάσει στο στήθος της το χρυσό μετάλλιο, όταν είδε τον αγαπημένο της να της κάνει πρόταση γάμου, γονατισμένος στο κέντρο του παρκέ. Φυσικά, είπε το «ναι» εν μέσω χειροκροτημάτων από τους φιλάθλους και αποθέωσης από τις συμπαίκτριές της στο κατάμεστο «Maxaquene Stadium».

«Είναι πολύ όμορφη ημέρα για εμένα. Είμαι αρραβωνιασμένη τώρα», ανέφερε μεταξύ άλλων η ύψους 1,80μ. Οντέλια Εουσέμπια Μαφανέλα, στην επίσημη ιστοσελίδα της FIBA.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ