19.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«Τίναξε την μπάνκα» ο Καρι, παρέμεινε και Λίβινγκστον στους Ουόριορς

Ο Στεφ Κάρι αποτελεί πλέον τον πιο  καλοπληρωμένο παίκτης του ΝΒΑ, συμφωνώντας για πενταετή επέκταση με τους πρωταθλητές Ουόριορς έναντι 201 εκατομμύρια δολάρια για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Ο Κάρι βρίσκεται από το 2007 στο Όκλαντ, και επί των ημερών του οι «Πολεμιστές» κατάφεραν να κατακτήσουν δυο φορές το πρωτάθλημα στο NBA, και να παίξουν σε τρεις συνεχόμενους τελικούς. Πλέον, και ενώ έμενε ελεύθερος, είχε ξεκαθαρίσει ότι στόχος του ήταν να παραμείνει στους Ουόριορς, αναφέροντας συγκεκριμένα από το περασμένο Σεπτέμβρη : «Μου αρέσει να παίζω εδώ, και αυτό είναι όλο». Έτσι, από τα 12 εκ. δολάρια με τα οποία αμείβονταν θα φτάσει στα 44 εκ. δολάρια.

Εκτός από τον Στέφ Κάρι, στους Ουόριορς θα συνεχίσει και ο Σον Λίβινγκστον, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για 24 εκ. δολάρια για τριετή συμφωνία, μένοντας στο Όκλαντ, από τη στιγμή που αποτελεί έναν από τους βασικούς ρολίστες των πρωταθλητών. Ο Λίβινγστον έχει αγωνιστεί από το 2004 και μετά σε Κλίπερς, Νετς, Μπόμπκατς, Ουίζαρντς, Μπακς, Καβαλίερς, Θάντερ και Χιτ, ενώ φαίνεται να βρίσκει το λιμάνι του στο Όκλαντ.

Πλέον, βασικός στόχος είναι η παραμονή του Αντρέ Ιγκουοντάλα, από τη στιγμή που ο Κέβιν Ντουράντ θα υπογράψει εκ νέου, ενώ συμβόλαιο έχουν οι Κλει Τόμπσον και Ντρέιμοντ Γκριν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ