15.8 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Τέρνερ: «Το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς»

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε την ΑΕΚ και μαζί το δικαίωμα για τον "τελικό" του τρίτου παιχνιδιού, και με δηλώσεις του ο Έλστον Τέρνερ αναγνωρίζει πως ο Δικέφαλος πάει να αγωνιστεί στο "παιχνίδι της χρονιάς", με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά της Stoiximan Basket League.

«Αυτό είναι τα πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς. Νομίζω ότι όλοι το γνωρίζουμε αυτό και όλοι μας έχουμε προετοιμαστεί για αυτό το παιχνίδι», λέει ο Αμερικανός παίκτης του ΠΑΟΚ και προσθέτει: «Πρέπει να έχουμε την ίδια προσέγγιση στο παιχνίδι, αλλά να κατανοήσουμε ότι πρέπει απλά να παίξουμε πιο έξυπνα σε άμυνα και επίθεση. Να μην είμαστε νευρικοί, να μείνουμε συγκεντρωμένοι, προσπαθώντας να παίξουμε το παιχνίδι μας, έχοντας ταυτόχρονα απόλυτο έλεγχο των συναισθημάτων μας στη διάρκεια του αγώνα. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι και στις καλές, αλλά και στις κακές στιγμές».

Όσον αφορά αυτά που θα μετρήσουν περισσότερο, ο Elston Turner είναι ξεκάθαρος: «Θα μετρήσουν οι λεπτομέρειες. Θα είναι σημαντικό να έχουμε τον έλεγχο των ριμπάουντ, κυρίως να μην τους αφήσουμε να πάρουν επιθετικά ριμπάουντ τα οποία μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα, να βάλουμε τις βολές και να μην κάνουμε λάθη».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ