19.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Τέπιτς: «Το σημαντικό δεν είναι ο ρόλος μου»

Όλα εξαρτώνταν από τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με την Οπάβα, όπως τονίζει ο Μιλένκο Τέπιτς, ο οποίος μίλησε για τη δική του παρουσία και το ρόλο που διαθέτει στο σύνολο του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Κάθε παιχνίδι πρέπει να παίζεις για τη νίκη. Έπρεπε να κάνουμε την προσπάθεια μας απέναντι στην Οπάβα που είχε έλλειψη επιθυμίας μετά το σερί των ηττών της. Το ματς είχε να κάνει με τη δική μας παρουσία. Θέλαμε τη νίκη αλλά πέραν αυτού και το κάναμε παίζοντας με πολλούς παίκτες που έδειξαν καλό πρόσωπο. Εχουμε πολύ σημαντικά παιχνίδια στη συνέχεια της προσπάθειας μας».

Ο Σέρβος δεν έπαιξε στο Ρέθυμνο αλλά έφτασε σήμερα στο «double-double». Ο ίδιος σχολίασε: «Δεν έχει σημασία για μένα. Το σημαντικό είναι οι νίκες. Σε ένα ματς μπορεί να έχω μεγάλο ή μικρό ρόλο. Το θέμα είναι να βοηθάω την ομάδα να παίρνει τις νίκες. Παίζουμε κάθε τρεις μέρες οπότε η συγκέντρωση μας αφορά πάντα το επόμενο παιχνίδι».

Μετά τις τελευταίες αλλαγές ο «Τέπα» θα παίζει περισσότερο στη φυσική του θέση: «Είχαμε έναν ψηλό λιγότερο στο rotation αλλά ήρθε ο Τζόντρε Τζέφερσον που θα μας βοηθήσει. Δεν έχει σημασία η θέση στην οποία θα παίζω. Δεν έπαιξα πολύ βέβαια στην καριέρα μου στο “4” αλλά το έκανα γιατί το χρειάστηκε η ομάδα, δεν είχαμε πρόβλημα να προσαρμοστώ. Το βασικότερο όμως είναι κάνουμε τη δουλειά μας όσο γίνεται καλύτερα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ