17.4 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Τέπιτς: “Κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι”

Ο Μιλένκο Τέπιτς ήταν από τους παίκτες αυτούς που έκαναν πολύ και αθόρυβη δουλειά για τον ΠΑΟΚ σήμερα στη νίκη του επί του Άρη στην Πυλαία. Ο Σέρβος έδωσε σημαντικές λύσεις στην επίθεση, αλλά και στην άμυνα, συμβάλλοντας καθοριστικά στο να πάρει το θετικό αποτέλεσμα η ομάδα του.
"Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι κυρίως επιθετικά κι έτσι καταφέραμε να νικήσουμε. Αυτό σε αντίθεση με τον αγώνα στην Ισπανία όπου νίκησαμε την Τενερίφη με βασικό όπλο την άμυνα. Πήραμε μια σημαντική διαφορά, προσπαθήσαμε να την κρατήσουμε και το καταφέραμε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Κάποια στιγμή χαλαρώσαμε επιθετικά, ο Άρης δεν τα παράτησε, αλλά αντιδράσαμε και επιβιώσαμε".
Μπορεί να είναι Σέρβος, αλλά ο Τέπιτς είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας. Κατ' επέκταση γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει μια νίκη επί του Άρη: "Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που δεν το καταλαβαίνει. Είναι κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι. Όλοι ξέρουμε πως έχει μεγάλη σημασία για τον κόσμο, αλλά και για την ομάδα".
Όσο για το αν περίμενε την μάλλον εύκολη επικράτηση του ΠΑΟΚ.. "Το παιχνίδι είναι ένας ζωντανός οργανισμός. Πολλά αλλάζουν από την μια στιγμή στην άλλη. Είναι σημαντικό να προσπαθείς για 40 λεπτά. Ήταν σημαντικός για εμάς ο τρόπος που μπήκαμε στο παιχνίδι, γιατί μας έδωσε αυτοπεποίθηση απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως ο Άρης”.
Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε... καλό φεγγάρι, αλλά η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων έρχετα ίσως σε καλό σημείο, καθώς υπάρχουν τραυματισμοί και κούραση: "Ναι, υπάρχει μια διακοπή δύο εβδομάδων. Είναι ευκαιρία να δουλέψουμε περισσότερο και να επιστρέψουμε βελτιωμένοι. Είχαμε ρυθμό, βρήκαμε δύο καλές νίκες, αλλά χρειαζόμασταν τη διακοπή, γιατί έχουμε και προβλήματα".
Το σίγουρο είναι πως ο Τέπιτς και οι συμπαίκτες του αισθάνθηκαν σαφώς καλύτερα με την παρουσία του κόσμου στην Πυλαία. Κάτι που δεν βλέπουν συχνά: "Η ομάδα πάντα θα κάνει την προσπάθεια της παρότι κάποιες φορές δεν θα τα καταφέρνει. Θέλουμε αυτόν τον κόσμο μαζί μας γιατί αυτή η ομάδα το αξίζει. Τους ευχαριστούμε για τη βοήθεια που μας έδωσε”.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ