26 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Τέλος ο Άτιτς (pics)

Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί ο Έντιν Άτιτς, καθώς όπως ανακοινώθηκε από τους διοικούντες την ΚΑΕ λύθηκε το συμβόλαιό του.

Η «Ένωση» απέκτησε τον Βόσνιο γκαρντ/φόργουορντ το 2015, από τη Σπαρς Σαράγεβο, καταβάλλοντας μάλιστα σημαντικό ποσό για την αποδέσμευσή του από το συγκρότημα της πατρίδας του. Υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας έξι ετών με τους «κιτρινόμαυρους», αλλά δεν θα το τιμήσει μέχρι τέλους, μετά την αποδέσμευσή του.

Ο Έντιν Άτιτς είχε περιορισμένη παρουσία τα πρώτα χρόνια του στην ΑΕΚ, εξ ου και το 2016 επέστρεψε στην παλιά ομάδα του για να πάρει χρόνο συμμετοχής, ενώ τη σεζόν 2016-2017 έπαιξε -επίσης με τη μορφή δανεισμού- στα Τρίκαλα BC, έχοντας κατά μέσο όρο 1,9π. και 1,4 ριμπάουντ σε 6.4’ σε μόλις εφτά παιχνίδια που αγωνίστηκε στη Stoiximan.gr Basket League.

Η επιστροφή του στο ΟΑΚΑ, την απερχόμενη αγωνιστική περίοδο, συνδυάστηκε με την κατάκτηση του Basketball Champions League και του Κυπέλλου Ελλάδας, τίτλους που πανηγύρισε έχοντας μικρή συμμετοχή στους αγώνες.

Έπαιξε σε μόλις δεκατρία ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχοντας κατά μέσο όρο 2,5π., 1,7 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ σε 9.5’ και σε εφτά παιχνίδια στο BCL με μ.ό. 3π. και 1,9 ριμπάουντ σε 9.1’. Στα 21 του είναι πλέον ελεύθερος να διαλέξει τον επόμενο «σταθμό» στην καριέρα του.

Η ανακοίνωση: «Η ΑΕΚ Β.C. ανακοινώνει, ότι λύθηκε σήμερα (14/07) η συνεργασία με τον Έντιν Άτιτς. Η οικογένεια της «Ένωσης» εύχεται στον Βόσνιο γκαρντ κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ