16.7 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Τέλος καριέρας για Παπαγιαννάκο, αποχώρησε και ο Ατζαμόγλου από τον ΟΚΑΜ

Με δυο ξεχωριστές ανακοινώσεις αποχαιρέτησε δυο αθλητές ο ΟΚΑ Μεσογείων, δείχνοντας ότι και αυτός θέλει να δημιουργήσει μια νέα ομάδα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Α' ΕΣΚΑ.

Έτσι τίτλους τέλους στην 20ετη πορεία του στα γήπεδα έβαλε ο Αλέξανδρος Παπαγιαννάκος, ενώ αποχώρησε και ο Χάρης Ατζαμόγλου, ο οποίος συνέδεσε το όνομα του με τις επιτυχίες της ομάδας από το Μαρκόπουλο Αττικής.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις :

«ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΟ

Μετά από 20χρονη και πλέον διαδρομή, στον ΑΟΜ στον ΑΕΠΟΡ στον ΓΣ Κορωπίου και στον ΟΚΑΜ ο Αλέξανδρος Παπαγιαννάκος λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων αποφάσισε πως ήρθε ο καιρός να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.
Ως σύλλογος του οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εν γένη παρουσία του όλα αυτά τα χρόνια, όπου η μπασκετική του αξία αλλά και οι αρχές του συνέβαλαν στο να ανέβουμε επίπεδο.
Σε μια εποχή όπου οι περισσότεροι επιδιώκουν να εξαργυρώνουν τα πάντα με την οικονομική τους αναβάθμισή, ο Άλεξ ως αθλητής δεν αξίωσε και δεν είχε όλα τα χρόνια που αγωνίστηκε στις ομάδες του Μαρκοπούλου καμία οικονομική απολαβή.
Για την απόφασή του να αγωνιστεί με τον σύλλογό μας σε χρονικές περιόδους που θα μπορούσε να βρίσκεται σε ρόστερ ανώτερων κατηγοριών και για τα παραπάνω αναφερόμενα δικαιωματικά θεωρείται ήδη κάτι "ξεχωριστό" για τον σύλλογο.
Φυσικά συνεχίζουμε μαζί, μιας και παραμένει ως προπονητής στα τμήματα των ακαδημιών (έχοντας μεγάλο μερίδιο στην εξέλιξη τους), όπου παράγει προπονητικό έργο τα τελευταία οκτώ χρόνια, όπως και σ αυτό των εφήβων.
Άλεξ, να έχεις υγεία και μεγάλο στομάχι γιατί όπως έχεις ήδη βιώσει, καλύτερα σαράντα χρόνια παίκτης παρά μιας ώρας προπονητής.
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΟΙΝΟΣ».

«ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΤΖΑΜΟΓΛΟΥ

Σεβόμενοι την επιθυμία του Χάρη Ατζαμόγλου, ο σύλλογος με μεγάλη στεναχώρια τον αποδεσμεύει, με την ευχή να συνεχίσει την επιτυχημένη διαδρομή του στον χώρο.
Είναι η δεύτερη φορά που αποχαιρετάμε τον Χάρη που αγωνίστηκε στον σύλλογο μας τρία χρόνια με μεγάλη επιτυχία, χαρίζοντάς μας όμορφες στιγμές και δύο ανόδους.
Αξέχαστο για όλους μας το coast to coast καλάθι του με το οποίο έστειλε, το πρώτο παιχνίδι μπαράζ για την άνοδο στην Α κατηγορία, με την Νήαρ Ήστ στην παράταση.
Χαρισματικός αθλητής, δημιουργός και εκτελεστής, αφήνει εκτός από τις ωραίες αθλητικές στιγμές που περάσαμε μαζί, μεγάλο κενό τόσο στο γήπεδο, όσο και στην καρδιά μας.
Χαρούλη, με την ελπίδα ότι θα ξαναβρεθείς σύντομα κοντά μας, καλή συνέχεια, ή αντάμωση, θα δείξει».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ