27.3 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Τέλος από Μπάρτσα ο Αλόνσο! (pic)

Παρελθόν από την Μπαρτσελόνα αποτελεί ο Σίτο Αλόνσο, με τον πάγκο των Καταλανών πλέον να έχει μετατραπεί σε «ηλεκτρική καρέκλα».

Με μία λιτή, αλλά αρκούντως ξεκάθαρη ανακοίνωση, η Μπαρτσελόνα γνωστοποίησε τη λύση της συνεργασίας της με τον Σίτο Αλόνσο. Ο Ισπανός τεχνικός, αποτελεί άλλον έναν τεχνικό για την ομάδα που δεν καταφέρνει να στεριώσει στη μετά-Πασκουάλ εποχή, όπως είχε συμβεί πέρυσι με τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Ο Αλόνσο πλήρωσε φυσικά το «μάρμαρο» για τα απογοητευτικά αποτελέσματα, τόσο στο ισπανικό πρωτάθλημα όσο και στην Ευρωλίγκα, με την νέα άσχημη εμφάνιση κόντρα στην Μπασκόνια και τη «βαριά» ήττα από το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνεθ, να αποτελεί το «κύκνειο άσμα» του. Κάπως έτσι, η «Μπάρτσα»  καλείται σε αναζήτηση άλλου ενός τεχνικού, ο οποίος όπως φαίνεται θα χρειαστεί να παλέψει πρώτα... για την επιβίωσή του, αφού κανείς εκ των διαδόχων του σημερινού κόουτς του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος είχε μείνει στον πάγκο της για οκτώ ολόκληρα χρόνια, δεν έχει καταφέρει να... βγάλει χρονιά έκτοτε.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ