19.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Σύννεφα για Μάρκοβιτς και η «κατάρα» του Κυπέλλου

Το Κύπελλο Ελλάδας φαίνεται ότι δεν είναι ο διοργάνωση που διακρίνεται ο Απόλλωνας Πατρών, καθώς από τις ήττες στην Αττική, από ομάδες της Β' Εθνικής την τελευταία τριετία, οδηγεί και σε αλλαγές ξένων.

Το 2017, και μετά την ήττα στο Μετς από το Παγκράτι, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος άλλαξε τον Κροάτη, Γκόραν Βρμπαντς, με τον Άλεξ Άκερ, φτάνοντας μάλιστα ως τον τελικό των πλέι οφς, ενώ πέρυσι ο Ρασάντ Μπέλ, δηλαδή ο αθλητής που είχε οδηγήσει τον Χολαργό στην Basket League, αποχώρησε μετά από 8 αγωνιστικές, με τις μουρμούρες να ξεκινούν νωρίς. Στην θέση του ήρθε ο εξαιρετικός, Άντον Καζαρνόφσκι.

Φέτος, αποκτήθηκε ως κοινοτικός ο Σέρβος σέντερ, Μίλαν Μάρκοβιτς, αλλά δεν δείχνει να πείθει. Ο Κώστας Δελέγκος και οι συνεργάτες του σκέφτονται να αλλάξουν τον πρώην κοινοτικό της Δόξας Λευκάδας, αναζητώντας κάποιον καλύτερο αθλητή ώστε να καλύψει τη θέση.

Φυσικά δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε και την περίπτωση με την απαγόρευση μεταγραφών που μεθοδεύει η FIBA λόγω της υπόθεσης του Άλεξ Άκερ, που μπορεί να μην επιτρέψει στον Απόλλωνα να αποκτήσει κοινοτικό αθλητή.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ