27.5 C
Athens
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Αττική και Β’ Εθνική «πληγώνουν» τον Απόλλωνα

Ο Απόλλων Πατρών στην πρώτη του φετινή εμφάνιση δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Παπάγου, και έτσι μετά την ήττα στο «Σαλούν» έμεινε εκτός συνέχειας του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αυτό ωστόσο δεν συμβαίνει για πρώτη χρονιά, καθώς εδώ και μια τριετία στην Πάτρα βλέπουν να παίζεται το ίδιο έργο. Συγκεκριμένα οι «μελανόλευκοι», οι οποίοι δείχνουν να ενδιαφέρονται μόνο για πρωτάθλημα της Α2 δεν δείχνουν να μπορούν να ξεπεράσουν εμπόδια δυνατών ομάδων των Αθηνών, παρότι αυτές αγωνίζονται στην Β' Εθνική. 

Η αρχή έγινε την σεζόν 2017-2018 όταν με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο στον πάγκο τους οι Αχαιοί ηττήθηκαν με 64-62 στο Μετς από το Παγκράτι, στην 2η αγωνιστική της Α' Φάσης και έμειναν εκτός. Πέρυσι , και με τον Νίκο Βουρνά προπονητή, πέρασαν αρχικά στην 2η αγωνιστική το εμπόδιο της Πεντέλης, αλλά απέναντι στον Τρίτωνα και στο κλειστό του Στρέφη ηττήθηκαν με 74-63 και έμειναν εκτός. Φέτος, ήταν οι «Στρατηγοί» που πλήγωσαν το συγκρότημα του Κώστα Δελέγκου, με τον Απόλλωνα να χτίζει μια αρνητική παράδοση στον θεσμό, και να αποχωρεί νωρίς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ