23.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Σόου Ρογκαβόπουλου και νίκη των Rising Stars (pics)

Οι Rising Stars αναδείχθηκαν νικητές στο πλαίσιο της πρώτης ημέρας του 24ου ΕΚΟ All Star Game, στα Δύο Αοράκια, κερδίζοντας με 103-90 τους All Time Stars.

Τα νέα «αστέρια» της Basket League αγωνίστηκαν απέναντι σε παλαίμαχους παίκτες, στο κλειστό του Ηρακλείου, και έφθασαν στη νίκη έχοντας πρώτο σκόρερ το Νίκο Ρογκαβόπουλο, ο οποίος αναδείχθηκε και πολυτιμότερος παίκτης του ματς. Τελείωσε με 26π., τέσσερα ριμπάουντ και τρία κλεψίματα. Από τους παλαίμαχους ξεχώρισε ο Λάζαρος Παπαδόπουλος με 20π. και δεκαεφτά ριμπάουντ και ο Δημήτρης Διαμαντίδης με 15π., έξι ασίστ, τρία κλεψίματα και δύο κοψίματα.

Διαιτητές: Σώμος, Χαλαμπάκης, Κώτσου.
Δεκάλεπτα: 25-31, 46-62, 66-82, 90-103.
All Time Stars (Νίκος Τούλης, Σταύρος Μυκονιάτης): Παπαλουκάς 11 (1), Χατζής 8, Χαλκιαδάκης, Φώτσης 13 (3), Κούμουλος 3 (1), Παπαδόπουλος 20, Διαμαντίδης 15 (5), Γιαννούλης 4, Παπαμακάριος, Παπανικολάου 5, Καλτσίδου 2, Μάλτση 9 (1), Γλυνιαδάκης.
Rising Stars (Γιώργος Βόβορας, Δημήτρης Καρβέλας): Μωραΐτης 3 (1), Καράμπελας, Μπαγλάνης 3 (1), Μαστρογιαννόπουλος 5 (1), Λούντζης 11 (1), Παπαδάκης 7 (1), Μουράτος 10, Μαραγκίδης 11 (1), Αγραβάνης 7 (1), Μαντζούκας, Ρογκαβόπουλος 26 (6), Βουλγαρόπουλος 6, Καρράς 14.

Την παράσταση έκλεψαν πριν από το τζάμπολ ο Γιάννης Γιαννούλης και ο Γιώργος Καλαϊτζής, που έκαναν επίδειξη των ικανοτήτων τους στο τραγούδι. Ο πρώτος με ένα τραγούδι του Βασίλη Καρρά και ο δεύτερος του Αντώνη Ρέμου. Στη συνέχεια, η Εβίνα Μάλτση και η Στέλλα Καλτσίδου με ένα παιχνίδι ερωτήσεων απέδειξαν ότι γνωρίζουν πολύ καλή η μία την άλλη.

    

Παράλληλα, ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης ξεσήκωσε το κοινό με το τραγούδι του, δίνοντας ακόμη εντονότερο «χρώμα» από τη μεγαλόνησο στη φετινή γιορτή του μπάσκετ, ενώ θέαμα με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο έδωσαν οι «Dunking Devils» από τη Σλοβενία.

 

Διαβάστε ακόμα...
Κέρδισε στα καρφώματα ο Μαντζούκας
Νικητής στα τρίποντα ο Παπαδάκης

Οι φωτογραφίες είναι από τον ΕΣΑΚΕ/Intime.gr.

   



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ