18.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Νικητής στα τρίποντα ο Παπαδάκης

Ο Κώστας Παπαδάκης αναδείχθηκε νικητής στο διαγωνισμό τριπόντων στο πλαίσιο της πρώτη ημέρας του ΕΚΟ All Star Game, που διεξάγεται στα Δύο Αοράκια.

Ο 21χρονος γκαρντ συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς στο διαγωνισμό των All Time Stars και των Rising Stars και εξασφάλισε, παράλληλα, τη συμμετοχή του στον αντίστοιχο διαγωνισμό της Κυριακής (09/02), στο περιθώριο του αγώνα ανάμεσα στις ομάδες του Νικ Καλάθη και του Γιόνας Ματσιούλις.

Στον πρώτο γύρο τους περισσότερους βαθμούς συγκέντρωσε ο Νίκος Χατζής (14), ενώ ο Νίκος Ρογκαβόπουλος μπήκε εκτάκτως στη «μάχη», ήταν «κρύος» και δεν ξεκίνησε καλά, αλλά εν συνεχεία βρήκε ρυθμό κι έφθασε τους 11 βαθμούς, έναν λιγότερο από τους Κώστα Παπαδάκη και Δημήτρη Μωραΐτη. Οι δύο τελευταίοι, μαζί με τον παλαίμαχο γκαρντ, εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στον τελικό. Εκεί, ο Νίκος Χατζής και ο Κώστας Παπαδάκης συγκέντρωσαν από 19 βαθμούς κι έτσι η διαδικασία επαναλήφθηκε. Ο νεαρός γκαρντ του Παναθηναϊκού ήταν «καυτός» και με 22 βαθμούς κέρδισε την πρώτη θέση.

Τα αποτελέσματα:

Πρώτος γύρος:
Ζώης Καράμπελας 9
Κώστας Παπαδάκης 12
Νίκος Χατζής 14
Δημήτρης Μωραΐτης 12
Στέλιος Μπαγλάνης 3
Εβίνα Μάλτση 7
Νίκος Ρογκαβόπουλος 11

Τελικός:
Κώστας Παπαδάκης 19
Δημήτρης Μωραΐτης 16
Νίκος Χατζής 19

Μπαράζ:
Κώστας Παπαδάκης 22
Νίκος Χατζής 12



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ