18.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σφαιρόπουλος: “Θέλουμε 2-3 παίκτες”

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θέλει να μπαίνει αυτή την περίοδο σε συζητήσεις μεταγραφικού περιεχομένου για να μη αποπροσανατολιστεί η Μακάμπι από τον στόχο της, που είναι η κατάκτηση του τίτλου. Και αυτό προσπάθησε να εξηγήσει στους δημοσιογράφους μιλώντας μετά τη νίκη επί της Χάποελ Ιερουσαλήμ το βράδυ της Πέμπτης:

"Μετέχουμε στο πρωτάθλημα του Ισραήλ και ακόμα παίζουμε. Παίζουμε ολόκληρη τη σεζόν, είμαστε στην πρώτη θέση και η προσοχή μας είναι στραμμένη στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αν κάνουμε διαπραγματεύσεις με παίκτες τώρα, δεν θα είναι καλό για τη χημεία της ομάδας και ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Πολλές ευρωπαϊκές ομάδες παίρνουν παίκτες, αλλά είμαστε η μόνη ομάδα της Ευρωλίγκας, που ακόμα παίζει", είπε αρχικά. Και πρόσθεσε:

"Μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα, θα μιλήσουμε με τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν και θα προσπαθήσουμε να τους κρατήσουμε στην ομάδα μας. Θα δούμε σε ποιες θέσεις έχουμε κενά, μπορεί να είναι ένας παίκτης, δύο ή τρεις. Όλοι μας εργαζόμαστε ώστε όταν τελειώσει το πρωτάθλημα, να μπορέσουμε να συμπληρώσουμε το ρόστερ για τη νέα σεζόν".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ