16.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Συνεχίζουν μαζί Ηρακλής και Λαμπρόπουλος

Με τον Παναγιώτη Λαμπρόπουλο θα συνεχίσει στην άκρη του πάγκου του και τη νέα αγωνιστική περίοδο, στο Βόρειο Όμιλο της Α2 Γυναικών, ο Ηρακλής.

Ο «Γηραιός» δεν κατάφερε να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία, ο προπονητής του όμως θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του και την καινούρια σεζόν στην πρώτη ομάδα, ενώ θα έχει παράλληλα την επίβλεψη και των μικρότερων αγωνιστικών τμημάτων, ως τεχνικός διευθυντής. «Είναι για εμένα τιμή να συνεχίσω να προσφέρω από τη θέση του κόουτς στη γυναικεία ομάδα του Ηρακλή. Με μεγάλη χαρά αποδέχθηκα τη σχετική πρόταση της προέδρου του τμήματος Γυναικών, κ. Λίνας Τραμουντάνη. Δεσμεύομαι να καταβάλλω κάθε προσπάθεια για να επιστρέψει η γυναικεία ομάδα του ιστορικού Ηρακλή εκεί που της αρμόζει, στην Α1 Κατηγορία», ανέφερε μετά την ανακοίνωση της επέκτασης του συμβολαίου του με τις Θεσσαλονικιές ο Παναγιώτης Λαμπρόπουλος.

Η ανακοίνωση: «Το τμήμα γυναικών του Ηρακλή ανακοινώνει ότι συμφώνησε με τον Παναγιώτη Λαμπρόπουλο ώστε να ηγηθεί της προσπάθειας όλων για να επιστρέψει η ομάδα στην Α1 Εθνική κατηγορία γυναικών. Ο κ. Λαμπρόπουλος εκτός του τμήματος γυναικών, θα αναλάβει επιπροσθέτως και την επίβλεψη όλων των γυναικείων τμημάτων του συλλόγου (ακαδημίες-U16-U18) ως τεχνικός διευθυντής».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ