23.3 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Συνεχίζει με Ψωμαδέρη ο Κούρος, που ενισχύθηκε με Τρικαλιώτη και Παπουλίδη

Ο Κούρος Αναβύσσου υποβιβάστηκε στην Γ' ΕΣΚΑ, αλλά οι παράγοντες του επιθυμούν να επανέλθει άμεσα η ομάδα τους στην υψηλότερη κατηγορία, και αυτό φαίνεται από τις κινήσεις που έχει κάνει, στο ξεκίνημα της μεταγραφικής περιόδου.

Συγκεκριμένα, στον πάγκο του θα συνεχίσει ο Γιώργος Ψωμαδέρης, ο οποίος ανέλαβε τον Κούρο στα μέσα της περασμένης σεζόν, όταν απομακρύνθηκε ο Ρόμπερτ Σγουρός. Πλέον, ο 38χρονος τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να στήσει την δική του ομάδα, στην οποία θα έχουν θέση οι Σταύρος Τρικαλιώτης και Γιώργος Παπουλίδης, παίκτες που δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις.

Ο 39χρονος γκαρντ αγωνίστηκε την σεζόν που μας άφησε στη Νέα Ιωνία, όντας ο ηγέτης της στην προσπάθεια ανόδου που έκανε, και σταμάτησε στα πλεί οφς. Επίσης έχει παίξει σε Αργοναύτη Τριγλίας,  Ιωνικό ΝΦ και Διαγόρα Δρυοπιδέων, με όλες του τις ομάδες να πρωταγωνιστούν, ενώ γνωρίζει άψογα τα Ανατολικά της Αττικής, με την παρουσία του Λαύριο (ήταν συμπαίκτης με τον Ψωμαδέρη) και σε Μαρκόπουλο. Ο 40χρονος ψηλός με την σειρά του έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες με επιτυχία, όντας σε Αγία Παρασκευή και Απόλλων Σμύρνης, ενώ την φετινή σεζόν βρέθηκε στη Νέα Πέραμο και στην Β' ΕΣΚΑΝΑ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ