20.6 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Κούρος Αναβύσσου : Μεγάλο κόλπο με Σκιαθίτη (pic)

Μια ακόμη σπουδαία κίνηση ολοκλήρωσε ο Κούρος Αναβύσσου, ο οποίος ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα της Β' ΕΣΚΑ.

Η ομάδα της νοτιοανατολικής Αττικής, μετά τους Βασίλη Εμμανουηλίδη και Ηρακλή Αγγελόπουλο συμφώνησε με τον Μάριο Σκιαθίτη, ο οποίος επιστρέφει στην ενεργό δράση, έχοντας μείνει εκτός λόγω επαγγελαμτικών υποχρεώσεων.

Ο 29χρονος αγωνίστηκε σε όλη του την πορεία σε υψηλό επίπεδο, ενώ πριν από δυο σεζόν βρέθηκε στην Α2 με τον Εθνικό Πειραιά, του οποίου υπήρξε και αρχηγός, ενώ και λόγω Covid-19 δεν αγωνίστηκε πέρυσι.

Το νέο απόκτημα του Κούρου έκανε τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες του Ολυμπιακού ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στον Φοίνικα Πειραιά  με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στη Γ' Εθνική. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο ΑΟ Ελληνικό, που επίσης πανηγύρισε άνοδο (στη Β΄ΕΣΚΑΝΑ).

Στη συνέχεια ακολούθησαν Ερμής Πειραιά (άνοδος στη Γ' Εθνική με ρεκόρ 26-0), Προφήτης Ηλίας, Προοδευτική, Άρης Νίκαιας (άνοδος στη Γ' Εθνική) και Μαρούσι (άνοδος Β' Εθνική), ενώ παράλληλα, έχει συμμετοχές στα κλιμάκια της Εθνικής Εφήβων.

Πλέον, όντας παίκτης του Κούρου θα μπορέσει να συνδυάσει τις επαγγελαμτικές του υποχρεώσεις με το μπάσκετ, με τον Ιορδάνη Μουριχίδη να έχει μια ακόμη σπουδαία λύση στα χέρια του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ