18.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Συνεχίζει με Διαμαντόπουλο ο Παπάγου

Ο Παπάγου θα αγωνίζεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Β' Εθνική, και σε αυτή θα πορευτεί με τον Γιώργο Διαμαντόπουλο στον πάγκο του.

Η πρώην παλιά δόξα της ομάδας των «Στρατηγών» πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν, στην ρούκι του χρονιά ως προπονητής στο «Σαλούν», και έτσι συνεχίζει το έργο του και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά :

«Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ είναι στην ευχαριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή του ανδρικού τμήματος μπάσκετ ΓΙΩΡΓΟ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ, στον οποίο θέλει να ευχηθεί και δημόσια καλή επιτυχία ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Ο προπονητής κ. Διαμαντοπουλος, λίγη ώρα μετά τη συμφωνία του να παραμείνει στο τιμόνι της ανδρικής ομαδας και την αγωνιστική περίοδο 2020-21, δήλωσε:
«Η ταύτιση απόψεων με όλη τη διοίκηση σε θέματα βασικά για μένα που έχουν να κάνουν με το ρόστερ,την οργάνωση αλλά και τους στόχους που έχει η ομάδα για τη νέα χρονιά δεν μπορούσε παρά να μας πάρει πέντε λεπτά για να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας.
Στοχος μας ειναι να κρατήσουμε έναν πολύ σημαντικό κορμό και με τις κατάλληλες προσθήκες να δημιουργήσουμε μια ομάδα πολύ ανταγωνιστική.
Θα είναι μια χρόνια δύσκολη και περίεργη μετά απο όλα αυτά που ζήσαμε και θα ζήσουμε για ένα διάστημα στο άμεσο μέλλον. Χρειαζεται υπομονή κατανόηση και μεγάλη προσπάθεια απ'όλους και τότε θα έρθουν τα αποτελέσματα που πρέπει.
Η βοήθεια του κόσμου τώρα πρέπει να είναι ακόμα μεγαλύτερη στην ομάδα για να μπορέσουμε όλοι μαζί να την οδηγήσουμε εκεί που πρέπει».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ