24.4 C
Athens
Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

Συμφώνησαν Ράλλης και Μάνταλος : «Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες»

Σπουδαία νίκη πήρε στο ΒΑΚ ο ΟΦΗ επί της Μεγαρίδας με 81-76, ανεβαίνοντας ακόμη περισσότερο βαθμολογικά, και επικρατώντας επί μια ποιοτικής ομάδας.

Βασίλης Ράλλης και Γιώργος Μάνταλος αφού έδωσαν συγχαρητήρια ο ένας στον άλλον, συμφώνησαν ότι η αναμέτρηση κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ενώ από τους παίκτες μίλησαν οι πρώην συμπαίκτες σε Ηράκλειο και Δούκα, Νίκος Μποχωρίδης και Χρήστος Λάκκας.

Βασίλης Ράλλης: «Να ευχαριστήσω πολύ τον κόουτς για τα καλά του λόγια, έχει δίκιο ότι αυτό, αλλα και το ματς κόντρα στην Ελευσίνα ήταν τα καλύτερα μας παιχνίδια, μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Είμαστε έτσι σε όλα τα ματς με τις πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος. Είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Σήμερα κάναμε καταπληκτικό παιχνίδι, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Διαβάσαμε τα πάντα στην επίθεση. Ότι μας έδωσε ο αντίπαλος το πήραμε και το πήγαμε εκεί που έπρεπε. Στην άμυνα βγάλαμε πάρα πολύ ενέργεια. Έπρεπε ο ομάδα να παίξει και να αντιμετωπίσει το μπασκετικό ξύλο και το έκανε. Σίγουρα κρίθηκε στην λεπτομέρεια το παιχνίδι. Νομίζω όμως έτσι όπως ήταν το μομέντουμ του παιχνιδιού, έτσι όπως φύγαμε με 8-10 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε το πάνω χέρι και στο ψυχολογικό κομμάτι. Θεωρώ ότι όπως είπα και πριν διαβάσαμε τα πάντα στην επίθεση. Αυτό είναι πολύ σημαντικό να το καταφέρουμε. Είμαστε μια ομάδα η οποία προσπαθεί πάρα πολύ στην άμυνα. Όταν καταφέρνουμε και βρίσκουμε σκορ στην επίθεση πιστεύω θα κερδίζουμε και τα παιχνίδια. Είχαμε σε καλή μέρα μπροστά σχεδόν όλα τα παιδιά, ειδικά τον Μποχωρίδη ο οποίος έκανε ένα εξαιρετικό ματς. Όμως το ματς κρίθηκε στην άμυνα και στην αυταπάρνηση που δείξαμε, στα ριμπάουντ, που δεν χάσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, όπως χάσαμε στο πρώτο ημίχρονο και θεωρώ ότι όταν κερδίζεις μια τέτοια ομάδα, που έχει δυνατές προσωπικότητες μεγάλα κορμιά είναι μια πολύ μεγάλη νίκη για εμάς. Μετα τη νίκη στα Μελίσσια θεωρώ ότι δεν είμαστε μια ομάδα η οποία θα πρέπει να είναι στην θέση που είναι στην βαθμολογία. Είχαμε ένα πολύ δύσκολο πρώτο γύρο και έχουμε ακόμα και κάποια ματς που είναι πολύ δύσκολα. Πήραμε όμως την ψυχολογία και από εδώ και πέρα θα έχουμε αυτό το πρόσωπο. Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά, τους παίκτες που έδωσαν το 150% του εαυτού τους και στην άμυνα και στην επίθεση και ελπίζουμε να έχουμε ανάλογη συνέχεα. Θέλω να πω για την ομάδα των Μεγάρων ότι είναι μια ομάδα μοντέλο, είναι όπως πρέπει να είναι, είναι μια οικογένεια. Έχει πολύ μεγάλο σταφ, ο κόουτς έχει γύρο του άτομα τα οποία τον βοηθάνε πάρα πολύ και παίκτες, οι οποίοι κάποιοι να μην ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. Εύχομαι καλή συνέχεια και να πραγματοποιήσουν το όνειρο της ανόδου, γιατί για τα παιδιά αυτά είναι ένα όνειρο».

Νικος Μποχωρίδης: «Ξέραμε από την αρχή της εβδομάδας ότι ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, χρειαζόμασταν πάρα πολύ τη νίκη, μετά το «διπλό» που κάναμε στα Μελίσσια και είχαμε μια ειδική συνθήκη, ότι θα αλλάζαμε και θα παίζαμε στο ΒΑΚ. Στην ουσία ήταν σαν να παίζαμε εκτός έδρας, αλλά προσπαθήσαμε να το κάνουμε σπίτι μας. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ δυνατή ομάδα,, η οποία παίζει καλό μπάσκετ. Στην αρχή μπήκαμε λίγο νωθρά, ίσως να φταίει και το άγχος μέχρι να προσαρμοστούμε, αλλά δώσαμε το 100% του εαυτού μας και μπορέσαμε και πήραμε εν πολύ σημαντικό αποτέλεσμα», ενώ όσον αφορά την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος, ο γκαρντ του ΟΦΗ είπε: «Ξεκινήσαμε όπως ούτε εμείς οι ίδιοι θα θέλαμε. Με την βοήθεια του κόουτς όμως άφησα πίσω μας τα αρνητικά αποτελέσματα. Δεν μας άξιζε η εικόνα που είχαμε παρουσιάσει στα πρώτα παιχνίδια και ειδικά στο πρώτο εντός έδρας ματς με το Αιγάλεω που κάναμε μια πολύ κακιά ήττα. Πιστεύω ότι κατά τη διάρκεια της χρονιάς θα γινόμαστε και καλύτεροι».

Γιώργος Μάνταλος: «Ένα πραγματικό ντέρμπι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, σε συνθήκες όπως πρέπει να παίζονται τα παιχνίδια. Ο κόσμος στην κερκίδα και από τις δυο ομάδες. Από το πρώτο έως και το τελευταίο δευτερόλεπτο με διακυμάνσεις στο σκορ. Θέλω να ξεκινήσω δίνοντας τα συγχαρητήρια μου στον ΟΦΗ και τον κόουτς Ράλλη. Θεωρώ ότι έκανε το καλύτερο του παιχνίδι μέχρι σήμερα, έχοντας δει στο βίντεο όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια. Και θέλω να σταθώ ελάχιστα στην αρνητική συγκυρία για την ομάδα μου να παίζει με όλες τις ομάδες όταν είναι στο πικ τους και να κάνουν αυτές τις εμφανίσεις. Αυτό είναι το μπάσκετ, αυτός είναι ο αθλητισμός γενικότερα. Είναι κάτι, το οποίο πρέπει να το αντιμετωπίσουμε, να δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Είναι το τρίτο παιχνίδι που χάνουμε στην λεπτομέρεια, στο ένα σουτ, σε μια κατοχή. Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας. Το θετικό είναι ότι είμαστε ανταγωνιστικοί από την αρχή του πρωταθλήματος. Είμαστε μια ομάδα η οποία παλεύει τα παιχνίδια και αφού έδωσα συγχαρητήρια στον κόουτς και στα παιδιά του ΟΦΗ να δώσω συγχαρητήρια και στα δικά μου τα παιδιά τα οποία έπαιξαν εκπληκτικά. Κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια και στην λεπτομέρεια έχασαν το παιχνίδι».

Χρήστος Λάκκας: «Ήταν ένα παιχνίδι, το οποίο το θέλαμε πάρα πολύ. Βγάλαμε μεγάλη ενέργεια στο γήπεδο. Νομίζω φάνηκε από την αρχή αυτό. Δυστυχώς ήμασταν στο δεύτερο ημίχρονο αρκετά άστοχοι και δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε το ρυθμό. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε ώστε να μείνουμε ψηλά στην βαθμολογία και να δουλέψουμε».  



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ