25.6 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Συμφώνησαν Καλαμπόκης και Δάφνη Δαφνίου!

Ο Γιάννης Καλαμπόκης είναι έτοιμος για να καθοδηγήσει την πρώτη του αντρική ομάδα ως κόουτς σε μια σεζόν και αυτή θα είναι η Δάφνη Δαφνίου. Η ομάδα του Χαϊδαρίου είχε κάνει γνωστό το ενδιαφέρον της εδώ και αρκετές ημέρες προς τον συνεργάτη του Θανάση Σκουρτόπουλου στον πάγκο της Εθνικής, ο ίδιος άρχισε τις συζητήσεις με τους παράγοντες αφού δημιουργήθηκε καλή προσωπική επαφή και χθες συμφώνησαν ότι μπορεί να προχωρήσει η συνεργασία.

Αυτό που διαπιστώθηκε στις συζητήσεις είναι ότι υπάρχει ταύτιση φιλοσοφίας στο να δημιουργηθεί ένα νεανικό σύνολο, να δοθούν ευκαιρίες σε παίκτες που έχουν δείξει προοπτική και φυσικά να υπάρξει και "θωράκιση" με προσεκτικά επιλεγμένους έμπειρους, ώστε όλοι μαζί να δίνουν την ευχέρεια δημιουργίας μιας ανταγωνιστικής ομάδας στον... μαραθώνιο των 18 ομάδων της επόμενης Α2.

Η επικοινωνία μεταξύ διοίκησης και Καλαμπόκη θα γίνει πλέον ακόμα πιο εντατική, για να εντοπιστούν οι στόχοι και να αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις μαζί τους, για να αρχίσουν να υλοποιούνται και στην πράξη όσα αρχικά συμφωνήθηκαν και έτσι να αρχίσει να διαμορφώνεται και το ρόστερ της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ