23.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Καλαμπόκης για Δάφνη Δαφνίου

Η Δάφνη Δαφνίου προχωράει στον σχεδιασμό της επόμενης της ημέρας, και μετά την ανακοίνωση του νέου διοικητικού σχήματος αναζητεί τον προπονητή που θα την καθοδηγήσει στην δεύτερη της χρονιά στην Α2.

Με τον Μάη Κωνσταντινίδη να αποτελεί παρελθόν, οι ιθύνοντες της ομάδας του Χαϊδαρίου αναζητούν ένα προπονητή που μπορεί να εμπνεύσει για τα δώσει το στίγμα για τη νέα πραγματικότητα και έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Γιάννη Καλαμπόκη, ο οποίος ετοιμάζεται για την πρώτη του προσπάθεια ως πρώτος προπονητής.

Ο 42χρονος τεχνικός αποτέλεσε την φετινή σεζόν μέλος του τεχνικού τιμ του Περιστερίου τόσο στην Basket League όσο και στο BasketBall Champions League ενώ φυσικά βρίσκεται στο τεχνικό τιμ του Θανάση Σκουρτόπουλου στην Εθνική Ανδρών από το 2017 ως και σήμερα.

Έχει εργαστεί στις ακαδημίες του Πανιωνίου και του Περιστερίου αλλά και στην Κίνα, στο τεχνικό επιτελείο της Zhejiang Guangsha Lions όπου αγωνίζονταν ο Γιάννης Μπουρούσης. Ακόμη ένα όνομα που έχει απασχολήσει την Δάφνη Δαφνίου είναι ο Μιχάλης Μιχελάκος, ο προπονητής που ουσιαστικά αναμόρφωσε τον Τρίτωνα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ