14.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Συμμετείχαν σε διαδήλωση Μπράουν και Μπρόγκντον (vids+pics)

Ο Τζέιλεν Μπράουν οδήγησε δεκαπέντε ώρες με το αυτοκίνητό του, από τη Βοστώνη στην Ατλάντα, προκειμένου να πάρει μέρος σε διαδήλωση.

Με σύνθημα «Η φωνή μας πρέπει να ακουστεί» και κρατώντας πανό που έγραφε πάνω τη φράση «Δεν μπορώ να αναπνεύσω» ο 23χρονος γκαρντ/φόργουορντ διαδήλωσε ειρηνικά κατά το φαινομένων αστυνομικικής βίας, με αφορμή την πρόσφατη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικούς στη Μινεσότα.

«Οδηγούσα για δεκαπέντε ώρες προκειμένου να είμαι στην πολιτεία της Τζόρτζια, στην κοινότητά μου. Αυτή είναι μια ειρηνική διαδήλωση. Το ότι είμαι διάσημος ή παίζω στο ΝΒΑ δεν με βγάζει από τέτοιου είδους συζητήσεις. Πρώτα και κυριότερα είμαι ένας μαύρος πολίτης και μέλος αυτής της κοινωνίας. Παρουσιάζουμε την ανάγκη για ευαισθητοποίηση σε ζητήματα που αφορούν στις αδικίες που βλέπουμε. Δεν είναι εντάξει όλο αυτό. Οι φωνές μας πρέπει να ακουστούν. Είμαι 23 ετών, δεν έχω όλες τις απαντήσεις, αλλά νιώθω όπως όλοι αυτήν τη στιγμή, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό», παραδέχθηκε ο Τζέιλεν Μπράουν, ο οποίος πρωτοστάτησε για την οργάνωση της ειρηνικής πορείας στη μνήμη του αδικοχαμένου Αφροαμερικανού.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@malcolmbrogdon @jusanderson1

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη جيلين براون (@fchwpo) στις

Το παρών, στην ίδια ειρηνική διαδήλωση, έδωσε και ο Μάλκολμ Μπρόγκντον, ο οποίος κατάγεται από την πόλη. «Δεν υπάρχει δικαιοσύνη, δεν υπάρχει ειρήνη», ήταν ένα από τα συνθήματα που είπε από το μεγάφωνο, παρακινώντας και τον υπόλοιπο κόσμο να φωνάξει μαζί του. «Είμαι υπερήφανος για τον Τζέιλεν, που ηγήθηκε αυτής της προσπάθειας. Χρειαζόμαστε περισσότερους ηγέτες», αρκέστηκε να τονίσει o 27χρονος γκαρντ των Ιντιάνα Πέισερς.

Δείτε, εδώ, το σχόλιο του Γιάννη Αντετοκούνμπ για τον Τζορτζ Φλόιντ, αλλά και τον Αχμάντ Άρμπεριο.

Στο μεταξύ, σε πορεία διαμαρτυρίας -για τον ίδιο λόγο- συμμετείχαν και οι Τζόρνταν Κλάρκσον και Τζέι Αρ Σμιθ, στο Λος Άντζελες, ενώ στη Βόρεια Καρολίνα διαδήλωσε ο Ντένις Σμιθ.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

may 30th 2020

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jordan Clarkson (@jordanclarksons) στις



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ