16.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Συλλήψεις στο Λος Άντζελες εν μέσω πανηγυρισμών (vids)

Δεν έλειψαν τα επεισόδια στους πανηγυρισμούς των φιλάθλων των Λος Άντζελες Λέικερς για την κατάκτηση του τίτλου στο φετινό πρωτάθλημα του ΝΒΑ.

Αρκετός κόσμος βρέθηκε έξω από το «Staples Center», για να πανηγυρίσει για τη νίκη των «λιμνανθρώπων» απέναντι στους Μαϊάμι Χιτ στον έκτο τελικό των φετινών πλέι οφ, που έφερε στην ομάδα τον 17ο τίτλο στην ιστορία της και τον πρώτο ύστερα από δέκα χρόνια. Ωστόσο, μερίδα οπαδών ξέφυγε από τον έλεγχο, προκάλεσε ζημιές στα γύρω καταστήματα και σε οχήματα, ενώ είχαμε και… πετροπόλεμο με αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οκτώ εξ αυτών.

Η αστυνομία προχώρησε σε 76 συλλήψεις, όπως ενημέρωσε. Τα περίπου 1.000 άτομα δεν απομακρύνθηκαν όταν τους ζητήθηκε, εξαιτίας των έκτακτων περιοριστικών μέτρων λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, και προκλήθηκε ένταση. Έγιναν βανδαλισμοί σε τουλάχιστον 30 κτίρια, ενώ έβαλαν μέχρι και φωτιά σε αστικό λεωφορείο.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς, από την πλευρά τους, γνωστοποίησαν πως δεν θα γίνει η καθιερωμένη παρέλαση στους δρόμους της «πόλης των «αγγέλων», λόγω της εξάπλωσης του ιού COVID-19 και την ποφυγή συνωστισμού. Ο οργανισμός, η αστυνομία και η δημοτική αρχή δεν αποκλείουν να γίνει κάποια στιγμή στο μέλλον, εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες.

https://www.youtube.com/watch?v=77pzK3_X6eU

https://www.youtube.com/watch?v=Z7CtoLnd068

https://www.youtube.com/watch?v=dzR_K2rygPY



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ