17.8 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Συζητά με Γουλβς ο Ντενγκ

Παίκτης των Γουλβς μπορεί να γίνει ο Λουόλ Ντενγκ, που βρίσκεται σε ανοικτή επικοινωνία με τον Τομ Θίμποντο, με τον τελευταίο να ζητά την υπογραφή του.

Ο Λουόλ Ντενγκ ήταν ένα «στοίχημα» ίσως και... καταδικασμένο να αποτύχει στους Λος Άντζελες Λέικερς, αν σκεφτεί κανείς πως το όραμα ήταν να «χτιστεί» μία ομάδα γύρω από αυτόν και τον Τιμοφέι Μοζγκόφ. Το αποτέλεσμα, ήταν οι «Λιμνάνθρωποι» να ψάχνουν τρόπο να τον αποδεσμεύσουν, για να απαλλαγούν από το «βαρύ» του συμβόλαιο, τώρα που ήρθε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και αναζητείται ο «αστέρας» που θα τον πλασιώσει το 2019, με τον Βρετανό τελικά να αποχωρεί.

Ο επόμενος σταθμός του, πάντως, δεν αποκλείεται να είναι η Μινεσότα, με τους Τίμπεργουλβς να τον έχουν προσεγγίσει. Ο Τομ Θίμποντο, συγκεκριμένα, έχει εκφράσει το ενδιαφέρον για την προσθήκη του έμπειρου φόργουορντ στο ρόστερ του και δεν αποκλείεται σύντομα να τον πείσει. Οι δυο τους, άλλωστε, έχουν συνυπάρξει στο Σικάγο και δεν αποκλείεται να παίξει ρόλο ως καθοριστικό στοιχείο στην έκβαση των επαφών, για τον Ντενγκ που ψάχνει και τη δική του «επανεκίννηση», αλλά και τους «Λύκους» που θέλουν ακόμη μία λύση, για να είναι ανταγωνιστικοί στην ακόμη πιο δυνατή, από φέτος, Δύση.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ