26 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Συγχαρητήρια στους πρωταθλητές

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων για 6η φορά στην ιστορία του στο Μεσολόγγι σήμερα και η επιτυχία των παικτών του Γιώργου Ζαφειρούδη σκόρπισε χαμόγελα σε όλους στο «παλατάκι».

 

Μπάνε Πρέλεβιτς, Νίκος Σταυρόπουλος και Ηλίας Παπαθεοδώρου έστειλαν τα συγχαρητήρια τους στον προπονητή και τους παίκτες των πρωταθλητών μέσω του Τέλη Ζουρνατζίδη που βρέθηκε σήμερα στο Μεσολόγγι. Τους συνεχάρησαν τόσο για την επιτυχία τους όσο και για τη συνολική εικόνα τους στη διάρκεια των αγώνων.

 

Στη σελίδα της ΚΑΕ στο facebook αποτυπώθηκαν τα συγχαρητήρια με τον εξής τρόπο: "Μετά την ολοκλήρωση του πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων και της κατάκτησης της πρώτης θέσης από την ομαδα του ΠΑΟΚ, η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και προσωπικά ο πρόεδρος Μπάνε Πρέλεβιτς εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια προς όλους τους συντελεστές αυτής της σπουδαίας επιτυχίας. Συγχαίρουμε τον προπονητή Γιώργο Ζαφειρούδη και όλους τους νεαρούς καλαθοσφαιριστές του ΠΑΟΚ για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν, όχι μόνο αυτές τις ημέρες στο Μεσολόγγι, αλλά εδώ και δέκα μήνες, από το ξεκίνημα της σεζόν 2016-17 μέχρι και την ολοκλήρωσή της, η οποία έγινε με τον καλύτερο τρόπο. 
Η κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας αποτελεί μία πολύ σημαντική στιγμή για όλα τα μέλη της ομάδας παίδων του ΠΑΟΚ και ολοκληρώνει με μεγάλη επιτυχία την φετινή μακρά σεζόν για τον σύλλογο και το ΠΑΟΚ Junior Basketball Program που φέρει την υπογραφή του Νίκου Σταυρόπουλου".

 

Στο μεταξύ αύριο το βράδυ, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου θα πραγματοποιήσει ταξίδι-αστραπή στη Θεσσαλονίκη και θα έχει συνάντηση με τους επιτελείς της ΚΑΕ με αντικείμενο τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Η προσοχή πλέον εστιάζεται στην αμερικανική αγορά αφού έχει ξεχωρίσει κάποιοι γκαρντ μέσα από τους οποίους θα γίνει η τελική επιλογή τόσο για τη θέση του πόιντ όσο και για εκείνη του σούτινγκ γκαρντ.

 

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ