18.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Συγκρίνει Γιόκιτς… με Μανού ο Τζένινγκς!

Ο Μπράντον Τζένινγκς αποφάσισε να αγγίξει το «ιερό τέρας» που ακούει στο όνομα του Μανού Τζινόμπιλι, θεωρώντας πως ο Νίκολα Γιόκιτς θα καταφέρει να τον φτάσει.

Η παρουσίαση του Μπράντον Τζένινγκς από τη Ζενίτ, ως μία από τις σπουδαίες μεταγραφές φέτος στην Ευρώπη, είχε συνέχεια με τον Αμερικανό να καταφέρνει να γίνει ξανά αντικείμενο συζήτησης. Αυτή την φορά, όχι για τις αγωνιστικές του ικανότητες ή τη σημασία που είχε η μεταγραφή του στο ρωσικό σύλλογο, αλλά την άποψή του για διάφορα θέμετα, όπως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο Γκίλμπερτ Αρίνας και... ο Νίκολα Γιόκιτς.

Μιλώντας για τον τελικό σε σερβικό Μέσο Ενημέρωσης, ο Τζένινγκς τον παρομοίωσε με... τον Μανού Τζινόμπιλι, θεωρώντας πως ο Σέρβος σέντερ θα καταφέρει να γίνει ένας αντίστοιχος «μύθος». «Ο Γιόκιτς είναι απίστευτα ταλαντούχος. Είναι ένας από τους τρεις καλύτερους παίκτες στο ΝΒΑ, κατά τη γνώμη μου. Μπορεί να πασάρει, να σουτάρει και χωρίς αμφιβολία έχει λαμπρό μέλλον. Χωρίς αμφιβολία, θα είναι ένας μεγάλος αστέρας, όπως ο Μανού Τζινόμπιλι. Το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να συνεχίσει να προπονείται και όλα θα πάνε καλά», είπε χαρακτηριστικά, δημιουργώντας εντύπωση.

Αναφορικά με τη «μάχη» για τον τίτλο στο ΝΒΑ, στάθηκε περισσότερο στις μεταγραφές των Τζέιμς στους Λέικερς και Κάζινς στους Ουόριορς, τονίζοντας ότι «θα είναι πιο δύσκολα τώρα. Ο Λεμπρόν Τζέιμς είναι στους Λέικερς, αλλά οι Ουόριορς παραμένουν πάρα πολύ δυνατοί. Είχαν δύο πολύ πετυχημένες σεζόν, υπάρχει εκεί ο MVP των τελικών, Κέβιν Ντουράντ και στο γήπεδο είναι πανίσχυροι. Η προσθήκη του ΝτεΜάρκους Κάζινς είναι σαν... κλεψιά. Θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να τους κερδίσει κάποιος».

Ποιος ήταν, όμως ο πιο δύσκολος αντίπαλός του; Η απάντηση είναι... Γκίλμπερτ Αρίνας, με τον Τζένινγκς να αναφέρει πως «θυμάμαι ένα παιχνίδι που παίζαμε αντίπαλοι και μου είπε πει «Δεν έχει σημασία τι θα κάνεις, δεν πρόκειται να με σταματήσεις». Και είχε δίκιο. Δεν έκανα τίποτα. Ήταν ο Στεφ Κάρι, πριν τον Στεφ Κάρι! Σούταρε από όποια απόσταση ήθελε εκείνος. Ήταν ένας από τους αγαπημένους αντιπάλους που είχα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ