24.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Σερβία: Χωρίς Γιόκιτς και Ποκουσέφκσι

Η Σερβία παρουσίασε ένα ρόστερ με αρκετούς ΝΒΑερ και κάμποσους... MVP όπως εξελίχθηκε η σεζόν σε ΝΒΑ, Ευρωλίγκα και EuroCup. Κάποιοι από αυτούς όμως δεν θα ενισχύσουν την προσπάθειά της στο Προολυμπιακό Τουρνουά. Ο Νίκολα Γιόκιτς το ανακοίνωσε πρώτος και ακολούθησαν δύο ακόμη παίκτες: Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι και ο Άλεν Σμαϊγκαλιτς.

Ποκουσέφσκι και Σμαϊγκαλιτς "αποφάσισαν να δουλέψουν το καλοκαίρι για να είναι πιο έτοιμοι για την επόμενη σεζόν", όπως ενημέρωσε ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ: "Σέβομαι την απόφασή τους. Ο Ποκουσέφσκι αποφάσισε να αφοσιωθεί στο να προετοιμαστεί σωματικά για την επόμενη σεζόν. Σέβομαι την απόφασή του, αλλά με το ταλέντο του θα μπορούσε να μάθει πολλά στην Εθνική Ομάδα. Ο Σμαϊγκαλιτς πήρε την ίδια απόφαση. Τους εύχομαι ότι καλύτερο", ήταν οι δηλώσεις του προπονητή της Εθνικής Σερβίας.

Οι Σέρβοι θα πάρουν μέρος στο τουρνουά "Ακρόπολις EuroBank" στο ΟΑΚΑ από τις 18 ως τις 20 Ιουνίου. Οι 13 παίκτες που είναι διαθέσιμοι είναι οι Νεμάνια Μπιέλιτσα, Στέφαν Γιόβιτς, Ντέγιαν Νταβίντοβατς, Μπράνκο Λάζιτς, Όγκνιεν Ντρόμπριτς, Βάνια Μαρίνκοβιτς, Ντανίλο Άντζουσιτς, Αλέκσα Αβράμοβιτς, Φίλιπ Πέτρουσεφ, Ντάλιμπορ Ίλιτς και Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς. Στην αποστολή θα βρίσκεται και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Οι Μίλος Τεόντοσιτς, Βασίλιε Μίτσιτς, Βλάντιμιρ Λούτσιτς και Νίκολα Κάλινιτς είναι στη διάθεση του Κοκόσκοφ, αλλά έχουν λίγες μέρες άδεια, ενώ προβλήματα μικροτραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, Μάρκο Γκούντουριτς, Όγκνιεν Γιάραμαζ και Νεμάνια Νέντοβιτς και δεν θα αγωνιστούν. Και υπάρχει και ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, ο οποίος αγωνίζεται ακόμη στα play offs του ΝΒΑ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ